Alçaklıkta bugün! FETÖ paçavrasından son skandal

Terör örgütlerinin yanı sıra Myanmar'daki vahşilerin de sözcülüğünü yapan Türkiye düşmanlığı noktasında birleşen Cumhuriyet gazetesi alçaklıklarına bugün bir yenisini daha ekleyerek 12 Eylül’de işkence gören siviller ile darbeci katil FETÖ'cüleri bir tuttu.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 13 Eylül 2017, 12:30
Alçaklıkta bugün! FETÖ paçavrasından son skandal

İÇİNDEKİLER

Terör örgütlerinin ve Türkiye düşmanlarının sesi olan, her fırsatta bu örgütleri aklamaya çalışarak Türkiye'ye darbe vurmayı amaçlayan sözde gazete Cumhuriyet alçaklıklarına bir yenisini daha ekledi. Dün Myanmar'daki vahşilerin ve tecavüzcülüğün tetikçiliğini yapan Cumhuriyet, bugün de FETÖ'cüleri aklama çabası içerisine girdi.

İŞKENCE GÖREN SİVİLLERİ, FETÖ'CÜ ALÇAKLARLA BİR TUTTU
Türkiye'nin en karanlık dönemlerinden biri olan 12 Eylül Darbesi sırasında işkence gören sivil vatandaşlarımızın fotoğrafını, 15 Temmuz darbe girişimine kalkışan FETÖ'cü alçakların fotoğrafıyla yan yana koyarak iki olayı bir tuttu. 15 Temmuz'da darbeye kalkışan ve masum sivilleri katleden FETÖ'cü hainlerin gözaltı fotoğrafıyla, 12 Eylül'ün masum sivillerini aynı mağduriyetin parçalarıymış gibi gösteren Cumhuriyet, bu şekilde FETÖ'cü hainleri masum göstererek aklamaya çalıştı ve alçaklıkta yine sınır tanımadı.

PEŞ PEŞE 3 REZALET OKUYUCUYU İSYAN ETTİRDİ
Son zamanlarda okuyucular tarafından "rezillik" olarak tanımlanan haber ve paylaşımlarına hız veren Cumhuriyet, son bir haftada yaptığı üç paylaşım ile bir yandan "yok artık" dedirtirken öte yandan büyük tepkilere sebep oldu.

ENSEST İLİŞKİYİ SAVUNDU
Gazete tüm Türkiye'yi hayrete düşüren Murat Başoğlu ile yeğeni arasındaki ensest skandalını normalleştirmeye yönelik bir haberle büyük tepki topladı.

Gelen tüm tepkilere rağmen ensest ilişkinin suç olmadığı iddiasından vazgeçmeyen Cumhuriyet, haberi de yayından kaldırmadı.

TECAVÜZCÜNÜN DİLİNDEN ARAKANLI MÜSLÜMANLARI AŞAĞILADI

Myanmarlı tecavüzcü albayın dilinden yazdığı haberle mazlum Arakanlı Müslümanları aşağılayan Cumhuriyet, yine çok sayıda tepki aldı.

Okuyucular ve sosyal medya kullanıcıları yaşanan skandala büyük tepki gösterirken, binlercesi katledilen ve yüzbinlercesi çok zorlu şartlarda zorunlu göçlere ve ölüm yolculuklarına maruz bırakılan Arakanlı mazlum Müslümanlara karşı Cumhuriyet gazetesinin duyduğu kinin sebebi anlamlandırılamadı.

FİRARİ FETÖ'CÜ CAN DÜNDAR'IN ÇİZGİSİNDE DEVAM EDİYORLAR
Bilindiği üzere MİT tırları ihanetinin aktörlerinden FETÖ tetikçisi Can Dündar, firar ettikten sonra Cumhuriyet gazetesi genel yayın yönetmenliği görevinden de resmi anlamda ayrılmıştı.

Fakat Cumhuriyet yaptığı skandal işlerle Can Dündar çizgisinden uzaklaşmadığını gösteriyor. Firari FETÖ'cü ile resmi işbirliğini sonlandıran gazetenin, fiili işbirliğine devam edip etmediği kamuoyunca merak ediliyor.