Verkaç!

İstanbul Fatih’te kadın turist, kapkaça uğradı. Çığlık sesleri duyan kahraman genç, çantayı geri aldı. Ancak şüphelilerin saldırısına uğradı. Kaçarak canını zor kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2017 Güncelleme 12 Eylül 2017, 00:00
Verkaç!

İÇİNDEKİLER

Film sahnelerini aramayan olay dün İstanbul Fatih'te yaşandı. Yolda yürüyen kadın turist, çantasını kapkaççılara kaptırdı. Çığlık atması üzerine çevredeki vatandaşlar şüphelileri kovalamaya başladı. Deniz Arama ve Kurtarma ekibinden F.K., motosikletine atladığı gibi kapkaççıların peşine düştü. Çantayı almayı başardı, geri dönerek kadına teslim etti. Bu sırada da polisi aradı. Ancak başına hiç ummadığı bir olay geldi. Durumu kendilerine yediremeyen kapkaççılar yanlarına birkaç kişiyi de alarak F.K.'yı tekme tokat dövdü. Aldığı darbelerle neye uğradığını şaşıran genç, koşarak uzaklaştı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.



POLİS ALARMA GEÇTİ
Olayı duyan Deniz Arama ve Kurtarma Başkanı Kaptan Umur Zamanoğlu, "Bayan turist kapkaça uğruyor. Bizim mürettebatımız çığlıkları duymasının ardından motosikletle gaspçıları sıkıştırıyor. Ellerinden çantayı alıyor. Sonra da kadına teslim ediyor. Ardından da durumu polise bildiriyor. O esnada adamlar tekrar çıkıp geliyor. Personeli yalnız görünce saldırıyorlar. Bizim gelmemizle beraber kaçıyorlar. Çantasını tamamen geri aldı ancak cep telefonu kayıptı. Onu da arkadan gelen başka bir grup alıp kaçıyor" dedi. Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri kapkaççıları yakalamak için çalışma başlattı.