Hay'ali'n Anne’si!

Cizreli Mehmet Ali Şulan, sosyal medyadan Anne Marie’nin ‘Rockabye’ şarkısını seslendirdi. Milyonlar videosunu izledi. Hayali ise sonunda gerçekleşti. Konser için İstanbul’a gelen İngiliz şarkıcıyla sahneye çıkarak büyük ses getirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2017 Güncelleme 11 Eylül 2017, 00:00
Hay’ali’n Anne’si!

İÇİNDEKİLER

Şırnak Cizreli Mehmet Ali Şulan, sosyal medya üzerinden Anne Marie'nin şarkısına yaptığı düetle hafızalara yerleşti. Videosu sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlendi. Cizreli Şulan'ın İngiliz şarkıcıyla yapmak istediği düet ise önceki akşam İstanbul'da gerçekleşti! Şırnak'ta yaşayan ve "Cizreli" lakabıyla anılan Şulan, geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden İngiliz şarkıcı Anne Marie'nin "Rockabye" şarkısına eşlik etti. Sosyal alemde yaptığı düette İngilizce ve Kürtçe'yi biraraya getirdi. Bu sayede sesini büyük kitlelere duyuran Şulan, gündeme yerleşti. Videoyu 12 milyondan fazla kişi izledi ve çok beğendi. Cizreli gencin sesi, dünyaca ünlü Anne Marie'nin de dikkatini çekti.



SAHNEYE DAVET ETTİ
Anne Marie'nin 9 Eylül'de konser için Türkiye'ye geleceğini öğrenen Şulan, "Onunla beraber sahneye çıkmak istiyorum" dedi. 26 yaşındaki Marie de Instagram hesabından "İstanbul'da benimle birlikte 'Rockabye' şarkısını söylemek ister misin?" diyerek Şulan'a mesaj gönderdi. Şulan da bu teklifi hemen kabul etti. İngiliz şarkıcı Anne Marie, konser vermek için İstanbul'a geldi. Önceki akşam Babylon Soundgarden'da konser veren Anne Marie, bir süre sonra sahneye Cizreli Mehmet Ali Şulan'ı da davet etti. İngiliz şarkıcı ile Şulan, "Rockabye" isimli şarkıyı İngilizce ve Kürtçe olarak sahnede birlikte seslendirdi. İnanılmaz anlar kameralarca görüntülendi. Gözlerin çevrildiği Cizreli Şulan, "Hayalim gerçekleşti. Unutulmaz bir an yaşadım. Yaşadığım mutluluğu tarif edemem" dedi.

'ÇOK HEYECANLANDIM'
Cizreli Mehmet Ali Şulan, sosyal medyadan sahneye uzanan Anne Marie ile düetini anlattı. Cizre'den İstanbul'a zorlukla uçak bileti bulduğunu söyleyen Şulan, şu açıklamayı yaptı: "Marie'nin beni konsere davet ettiği mesajdan haberim yoktu, internete girmemiştim. Mesajden son anda haberim oldu. Aynı gün uçak yoktu, yedeklerden yer bulabildim. Konserde ise çok heyecanlandım. Çok güzeldi, yaşadıklarımı anlatmakta zorlanıyorum. Şahane bir duygu."