Dünyanın dört bir yanından Erdoğan'a teşekkür yağdı

Vahşi Myanmar hükümetinin, Arakan'da bulunan Müslümanlara soykırım uygulamasının ardından tüm dünyayı ayağa kaldıran ve resmi olarak girişimlere başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dünyanın dört bir yanından teşekkür mesajları yağdı.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 08 Eylül 2017, 15:25
Dünyanın dört bir yanından Erdoğan’a teşekkür yağdı

İÇİNDEKİLER

Zalim Myanmar hükümeti ve aşırıcı Budist çetelerinin Arakanlı Müslümanlara soykırım uygulamasının ardından Türkiye hükümeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde harekete geçmişti.

Myanmar hükümeti ile sağlanan ikili görüşmeler sayesinde geçtiğimiz günlerde Arakanlı Müslümanlara 10 bin ton yardım sağlanacağı açıklanmıştı.

BM dahil tüm dünyanın sessiz kaldığı bu zulme "vefalı Türk" sahip çıktı ve 1. Dünya Savaşı'nda Anadolu insanını yalnız bırakmayan Arakanlı Müslümanlara bugün de Türkiye sahip çıktı.

Al Jazeera haber kanalının İngilizce yayın organının Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan'ın Arakanlı Müslümanlara yönelik yardım çalışmalarını içeren bir video paylaşmasıyla dünyanın çeşitli yerlerinden teşekkür yağdı.



(Türkiye'yi, liderini ve insanlarını seviyorum. Çok yaşa Türkiye ve Erdoğan)

(Bu ilk değil Erdoğan'ın eşi daha önce de Rohingyalı mültecilere yardıma gitmişti. Allah Türkiye'nin başkanının ailesini korusun)

(Allah Türkleri korusun. Doğru şeyi yapıyorlar.)

(Sayın Erdoğan sizi seviyorum. Siz en iyisiniz efendim. Kalbimden saygılarımı sunarım efendim)

(Erdoğan gerçekten büyük lider. Sizi selamlıyorum efendim Allah size uzun ömür versin)

(Allah Türkiye'nin Başkanı'nı ve onun halkını korusun)

(Erdoğan'a selam olsun)

(Aslan yürekli Tayyip Erdoğan Allah seni korusun)

(Türkiye'nin Başkanı'na Rohingya halkına yardımları için çok teşekkür ederim)