Son mesaj

Melahat Yazıcı, gırtlak kanserine yenildi. Ölmeden önce sosyal medyadan paylaştığı not ise herkesi kahretti: Allah’ın ‘Sona yaklaştın’ diyen doktorları utandır

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2017 Güncelleme 07 Eylül 2017, 02:03
Son mesaj

İÇİNDEKİLER

Zonguldaklı Melahat Yazıcı (29), 2013'te polis Tuğrul Yazıcı ile evlendi. 2014'te Zeynep Azra adını verdiği kızını dünyaya getirdi. Kızını kucağına aldıktan sonra rahatsızlanan Melahat Yazıcı, hastaneye gitti. Gırtlak kanserine yakalandığını öğrendi. Kızı için hastalığa direndi. 2016'da eşinin görevi nedeniyle Almanya'ya yerleşen 1 çocuk annesi, 2 ay önce tedavi için ailesinin yaşadığı Zonguldak'a gitti. Hastalığı ilerleyen Melahat Yazıcı için doktorlar "Yaşamaz" dedi. Genç kadın ise bir an olsun umutsuzluğa düşmedi. Ancak geçtiğimiz günlerde Yazıcı'nın durumu kötüleşti.

ACI PAYLAŞIM
29 Temmuz'da hastaneye kaldırılan Yazıcı, dün sabah hayatını kaybetti. Acı haber ailesini kahretti. Yazıcının ölmeden önce sosyal medyadan paylaştığı notlar ise acıyı daha da derinleştirdi. Yazıcı'nın Facebook hesabından "Allah'ım sen 'Sona yaklaştın' diyen doktorları utandır yarabbim" diye paylaşımda bulunması yürekleri deldi.