Vatani gör'ev'

Eren Bülbül, henüz 15 yaşında bir vatan evladıydı. PKK’lı hainlerin saldırısı sonucu şehadete ulaştı. Onun emaneti olan ailesine 80 milyon sahip çıktı. Trabzonlu bir işadamı da aileye ev aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2017 Güncelleme 04 Eylül 2017, 02:19
Vatani gör’ev’

İÇİNDEKİLER

Kan lobisi, iyice köşeye sıkıştı. Doğu ve Güneydoğu'da sonu gelen hainler, kalleş emellerini Karadeniz'e taşımaya kalkıştı. PKK'lı teröristler, 11 Ağustos'ta Trabzon'un Maçka İlçesi'nde saldırdı. 15 yaşındaki Eren Bülbül ile bir askerimiz şehadete ulaştı. Türkiye, Eren'in ailesi için ayağa kalktı. Trabzonlu bir işadamı, İçişleri Bakanlığı ve Trabzon Valiliği'nin yürüttüğü destek projesine katılarak şehit Eren Bülbül'ün ailesine ev aldı. Maçka ilçe merkezinde bulunan Reşadiye mahallesindeki eve taşınan aileyi, önceki akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Duygulanan anne Ayşe Bülbül'ün, "Devletimize bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ama ben Eren'ime yakın olmak için köyümdeki evimde kalacağım. Kimseden de korkmuyorum" dediği öğrenildi.

HAİNLER YAKALANACAK
Şehit Eren Bülbül'ün, Maçka'ya bağlı Köprüyanı mahallesindeki mezarı da ziyaretçi akınına uğradı. Mezarı ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, "Eren'imiz şehit oldu. Bunu yapan hainler er geç yakalanacak. Aziz milletimiz bize verdiği güçle gereken yapılıyor" dedi. Orgeneral Çetin, harita üzerinden bölgedeki operasyonların planlarını da inceledi. Öte yandan bölgeye daha önce gönderilen 2 tabur Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ve Jandarma Özel Operasyon Komutanlığı (JOPER) operasyonları yoğunlaştırdı. Hafta içinde 1 tabur JÖAK ve JOPER'in de takviye olarak bölgeye gönderileceği öğrenildi. Operasyonların Gümüşhane sınırındaki Doğankent- Kürtün mevkiine kaydırıldığı da belirtildi.