Sabah Şekerleri kabusu

Türkiye, iki ünlü sunucusunun yer aldığı olaylarla üst üste sarsıldı. Henüz Murat Başoğlu'nun eşini kendi öz yeğeniyle aldatmasının yankıları sürerken, bu kez de ünlü sunucu Vatan Şaşmaz otel odasında sırtından vurularak öldürüldü. İki sunucu da bir dönemin sabah kuşağına damga vuran 'Sabah Şekerleri' isimli programın bayrak isimlerindendi.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 28 Ağustos 2017, 17:05
Sabah Şekerleri kabusu

İÇİNDEKİLER

Türkiye iki magazin figürünün başrolünde olduğu olaylarla art arda sarsıldı. Sunucu Murat Başoğlu'nun eşini kendi öz yeğeniyle aldattığı yönündeki kuvvetli emareler geçen haftaya henüz damga vurmuştu ki dün akşam bir başka sunucu Vatan Şaşmaz'ın bir otel odasında sırtından ve ensesinden aldığı 4 kurşunla öldürüldüğü haberi ajanslara düştü.

Bir döneme damga vuran ve daha sonraki yıllarda 'Sabah Şekerleri' olarak anılan programlarda Murat Başoğlu ve Vatan Şaşmaz yıllarca iki farklı dönemde partnerleriyle bu programların sunuculuklarını üstlenmişlerdi. Başoğlu, Şebnem Dönmez'le, Şaşmaz da Melike Öcalan'la birlikte geniş kitlelere ulaşmıştı.

VATAN ŞAŞMAZ PLATONİK AŞK KURBANI MI?
Vatan Şaşmaz'ın katil zanlısı kendisi de tek kurşunla intihar eden Filiz Aker'in daha önceki yıllarda birlikte olduğu Şaşmaz'ı unutamadığı ona hâlâ platonik olarak aşık olduğu ve ünlü sunucuyla evlenmek istediği öne sürüldü.

Aker'in yeğeni Dora Ercan Altınbaşak yaptığı açıklamada: "Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı, 'karısını boşayacak benle evlenecek' derdi. Teyzemde Vatan bir tutku halindeydi. Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan'a 10 kat daha üzüldüm" diyerek ünlü sunucunun platonik bir aşka kurban gittiğini savundu.