Kuduracaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan 39. Muhtarlar Buluşması’nda Batı ülkelerine seslendi: Biz artık eski Türkiye’ye dönmeyeceğiz. Her dediklerini yapan bir Türkiye hayali ile yanıp tutuşanlar, biz onurlu ve dik bir duruş sergiledikçe adeta kuduruyorlar, daha da kuduracaklar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 01:55
Kuduracaklar

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 39. Muhtarlar Toplantısı'nda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda terörle mücadele vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle oldu:

ATATÜRK BÖYLE MİYDİ: Sözde adalet yürüyüşü yapıyor birisi, Ankara'dan çıkmış İstanbul'a yürüyor. Arada sırada bir de karavana oturuyor ve atletle bir yemek yiyor. Bugün de baktım ki, bir gazete başlık atmış, 'Vatandaş falanca.' Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım böyle, hele hele bir siyasi partinin, anamuhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi, 'Gel, benim bu fotoğrafımı bir çek' ve ondan sonra da 'Ben Atatürk'ün partisinin başıyım' diyecek. Sen Atatürk'ü böyle atletle, yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu?

OHAL TERÖR İÇİN: İktidarımızın ilk ayında OHAL'i kaldırdık. Maalesef bölge teröre çok daha farklı bir şekilde tanışma noktasında yol verdi. Şu andaki OHAL'in en önemli özelliği terör örgütlerini defetmek, onları inlerinden bulup çıkarıp gömmektir.

MEZAR EDERİZ: Terör örgütü PYD/YPG'ye sözde devlet kurdurmayız, kurdurmayacağız. Bizler 80 milyon tek devletiz. Cudi'de, Tendürek'te, Kandil'de, Gabar'da ne yapıyorsak bunları gördüğümüz yerde aynısını yapmaya devam edeceğiz. Bu vatanı bölmeye çalışanlara her yeri mezar ederiz.

ESKİ TÜRKİYE YOK: Her dediklerini yapan bir Türkiye hayali ile yanıp tutuşanlar, biz onurlu ve dik bir duruş sergiledikçe adeta kuduruyorlar. İçimizdeki bazıları ile birlikte bu güçlerin en büyük hayalidir ama biz artık eski Türkiye'ye dönmeyeceğiz. Türkiye'nin çıkarları, hassasiyetleri, talepleri söz konusu olduğunda kibirle demokrasiden, insan haklarından, bize ders vermekten söz edenlerin, kendi çıkarlarını nasıl her şeyin üzerinde tuttuklarını biz çok iyi biliriz.

HAVALİMANI İSTEMİYORLAR: Yıllarca havalimanı dendi, bazıları "İstemezük" dedi. Kim bunlar? Komünistler, komünistler. Bunlar hiçbir zaman vatansever olmadı.