Alman şakşakçısı Cumhuriyet

MİT TIR'ları ihanetinin baş aktörü Cumhuriyet gazetesi Türkiye düşmanlığını yine gösterdi. İhanet gazetesi, Alman Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye ile ilgili küstah açıklamalarını sevinçle okuyucularına duyurdu. Türkiye-Almanya arasındaki gerginlikte Almanya'nın yayında yer alarak Alman şakşakçısı olduğunu da gözler önüne serdi

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 16:21
Alman şakşakçısı Cumhuriyet

İÇİNDEKİLER

Almanya, Türkiye düşmanı ne kadar terörist varsa korumasına aldı. FETÖ'cülere kucak açan PKK'ya para ve silah yardımını esirgemedi, aklınca Türkiye'ye karşı politikalar izlemeye kalktı. Bunların sonucunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'daki Türklere seslenip 'Türk düşmanlarına oy vermeyin' çağrısı Almanları iyice çıldırttı. Almanya Dışişleri Bakanı Gabrilan Türkiye ile ilgili küstah açıklamalarda bulundu ve Türkiye'de FETÖ'sünden PKK'sına kadar her türlü terör örgütüne destek vereceğini açıkladı.

FETÖ'nün yayın organı haline gelen ve MİT TIR'ları ihanetinin baş aktörü Cumhuriyet bu açıklamalara çok seindi. Hemen Türkiye düşmanı açıklamaları okuyucularına duyuran Cumhuriyet gazetesi 'zehir zemberek makale' başlığını kullandı. Almanya'ya karşı kendi ülkesi yerine Almanya'yı destekleyen ihanet gazetesi yaptığı Alman şakşakçılığıyla hiç şaşırtmadı.

Gazetenin eski genel yayın yönetmeni olan MİT TIR'ları ihanetinin kilit isimlerinden Can Dündar da soluğu FETÖ'cü yuvasına dönen Almanya'da almıştı.