Foto-prodüksiyon Hürriyet

Hürriyet ,Kılıçdaroğlu'nun fanilalı fotoğrafını manşetten vererek KK'yı parlatma çalıştı, mütevazı bir halk adamı profili çizmeye çalıştı. Fakat unuttuğu bir şey vardı. KK'nın kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun milyonluk rezidansı.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 22 Ağustos 2017, 09:25
Foto-prodüksiyon Hürriyet

İÇİNDEKİLER

Kılıçdaroğlu sözde adalet yürüyüşü düzenledi, olmadı Ardından 'Beni tutuklayacaklar' naraları kopardı yine ilgi çekemedi. Bayrağı Hürriyet devraldı.

Hürriyet, yaptığı sözde adalet yürüyüşü istendiği gibi ses getirmeyen Kılıçdaroğlu için çalışmalara başladı. KK'yı ve yürüyüşünü yeniden gündeme getirip parlatmaya çalışan Hürriyet, bugün de Kılıçdaroğlu'nun fanilalı fotoğrafını kullandığı 'Vatandaş Kemal' manşetiyle çıktı. Kılıçdaroğlu güya halktan biri gibi yaşıyor ve mütevazı havası yaratılan haberde ise KK'nın kızının rezidanslarından bahsedilmedi.



KIZI REZİDANS SKANDALINA KARIŞMIŞTI
Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun adı, CHP'nin rezidans kraliçesi olarak bilinen ve terör örgütleriyle içli dışlı olmasıyla dikkat çeken Gamze İlgezdi'nin rezidans skandalına karışmıştı. Gamze İlgezdi'nin 6 dairesinin bulunduğu lüks rezidansta, Kılıçdaroğlu'nun kızının da milyonluk dairelerden birine sahip olması parti içinde büyük rahatsızlık oluşturmuştu..