FETÖ’nün son mesajındaki cezaevi şifresi

Pensilvanya şeytanı FETO, ininden yayınladığı konuşma videosunda FETÖ'nün yeni kirli planının mesajını verdi. FETÖ'nün cezaevlerindeki FETÖ'cüler için hain planlar içerisinde olduğu düşünülüyor.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 22 Ağustos 2017, 15:43
FETÖ’nün son mesajındaki cezaevi şifresi

İÇİNDEKİLER

Pensilvanya'daki indinden yayınladığı konuşma videolarıyla haşhaşi milintanlarına mesajlar veren Feto, cezaevleriyle ilgili yeni bir mesaj yayınladı. Cezaevinde bulunan FETÖ'cü hainlerin moralini yüksek tutmak için sık sık bu tarz mesajlar veren teröristbaşı, son konuşmasıyla FETÖ'nün yeni kirli planının mesajını verdi.

Pensilvanya şeytanı Gülen, son konuşmasında cezavlerindeki FETÖ'cü kalleşleri kastederek "Allahım ekstradan bunları saliver" dedi.

CEZAEVLERİNE DİKKAT!
Her yönden ağır darbeler yiyen ihanet örgütü, bu tür mesajlarla hapisteki militanlarına hapiste çürüyecekleri gerçeğini unutturma peşinde. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde de örgüt, içerideki militanlarına 'Bayramlıklarınız hazırlayın, çıkıyorsunuz' yazılı mesajlar göndermeye çalışmıştı. Gülen'in bu boş çabalarının moral olarak çöküntüye geçen ve çözülmeye başlayıp itirafçı olan FETÖ'cüleri durdurma çabası olduğu sanılıyor. Öte yandan kripto hainlerin ve diğer FETÖ'cülerin bir plan içerisinde oldukları ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor.