SigMOR Gabriel

Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Türkler’i hedef aldı. Ancak onu ne halkı ne de firması tanımadı! Mercedes-Benz, Türkiye için 2.5 dakikalık reklam filmi hazırladı. Siemens enerji için yatırım yaptı. Avrupa'nın en büyük tur operatörü TUİ ise "Alman turistler akın akın Türkiye'ye gidiyor" diyerek rekoru anlattı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 02:06
SigMOR Gabriel

İÇİNDEKİLER

Almanya; FETÖ'ye, PKK'ya, DHKP-C'ye destek çıktı. Türkiye'nin hainleri iade etme talebine uymadı. Teröristleri adeta sakladı. Terör örgütü üyeliğinden tutuklanan Deniz Yücel için kıyamet koparttı. Başta Başbakan Merkel olmak üzere Alman siyasetçiler Türkiye'ye saldırdı. Onlar arasında Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel de vardı! Gabriel, Alman vatandaşlarının Türkiye'ye gitmemesi için çağrı yaptı. Ancak onu kimse umursamadı. Türkiye'ye turist gönderen tur operatörleri, Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in uyarılarının Türkiye'ye gidecek Alman turistleri etkilemediğini hatta son dakika rezervasyonlarında büyük bir yoğunluk yaşandığını açıkladı.


Mercedes firması, Türkiye'deki 50'inci yılı için bir reklam filmi hazırladı. Film "50 sene bir nefeste nasıl anlatılır" sözüyle başladı. Reklam filminin sonunda ise çok anlamlı bir teşekkür vardı: Eksik olmayın.

1 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM
Son dakika rezervasyonu yapanlar için Türkiye'nin en popüler destinasyon olduğunu belirten Avrupa'nın en büyük tur operatörü TUİ, Türkiye'nin en çok tercih edilen ülke olduğunu açıkladı. Almanlar, Türkiye'ye akarken firmaları da boş durmadı. Alman otomotiv devi Mercedes- Benz, Türkiye'deki tüketicisinin karşısına yeni bir reklam filmiyle çıktı. "50 sene bir nefeste nasıl anlatılır?" sorusu ile açılan filmde, Türkiye ve Almanya arasındaki dostluk anlatıldı. Filmin sonunda ise tüketiciye "Eksik olmayın" cümlesi ile teşekkür edildi. Türkiye'nin ilk Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesini Alman Siemens- Türkerler-Kalyon konsorsiyumu kazandı. Konsorsiyumun 1 milyar doların üzerinde rüzgar tesisi yatırımı yapacağı vurgulandı.