FETÖ’cü dediği Akşener’e katılıyor

FETÖ'nün yeni siyasi hamlesi Akşener, parti kurma işlemini hızlandırdı. Eski MHP'li Koray Aydın'ın da Akşener'le birlikte hareket etme kararı aldığı öğrenildi. Aydın, Akşener'i FETÖ'cülükle suçlamıştı.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 13:36
FETÖ’cü dediği Akşener’e katılıyor

İÇİNDEKİLER

FETÖ ile etkin mücadele edilmesinin ardından ağır darbeler alan FETÖ kalan son nefesiyle siyasi hamle yapma peşinde. FETÖ'nün siyasetteki piyonlarından Meral Akşener, parti kurma çalışmalarını hızlandırdı. FETÖ destekçisi medya tarafından içte ve dışta parlatılan Akşener şimdi de eski yol arkadaşlarını yayına toplama niyetinde. Daha önce Akşener'i FETÖ'cülükle suçlayan Koray Aydın'ın Akşener'in yeni partisine katılacağı konuşuluyor. Koray Aydın'ın nasıl olup da FETÖ'cülükle suçladığı Akşener'in partisine gireceği ise merak konusu.

KORAY AYDIN, AKŞENER'İ İŞTE BÖYLE SUÇLAMIŞTI

Resmi twitter hesabından MHP'yi takip etmeyi bırakan Aydın, yarın Akşener'le birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MHP'den ayrıldığını açıklayacak.

Swiss Otel'de saat 10.30'da düzenlenecek basın toplantısında Aydın'ın konuşmasının ardından da Akşener'in kısa bir açıklama yapması bekleniyor.

Aydın, 7 Haziran'ın ardından Bahçeli'ye karşı düzenlenen partiyi ele geçirme harekatı ve yargı kumpasının ardından genel başkanlığa oynayanlar arasında partiden ihraç edilmeyen tek isimdi.