Aynı ter'tüp'

Üst akıl; kanlı terör örgütü PKK’ya hem sırt hem de akıl verdi. Hendeklerin arkasına gizlenen hainleri ziyaret etti! Bombalı tüplerle saldırı düzenletti. Aynı tekniğin benzeri ise İspanya’da kendini gösterdi. DEAŞ’ın vurduğu Barcelona’daki Sagrada Familia Katedrali’nde patlamaya hazır tüpler ele geçirildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2017 Güncelleme 20 Ağustos 2017, 02:33
Aynı ter’tüp’

İÇİNDEKİLER

Avrupalısı ABD'lisi Türk düşmanlarına kol kanat gerdi. PKK'ya, DHKP-C'ye, FETÖ'ye destek verdi. Üst aklın uşakları, hendekler kazıp güvenlik güçlerimize saldıran PKK'lı teröristleri ziyaret etti. Kalleşlere silah verdi. Batı'dan yüz bulan hainler, bombalı tüplerle saldırı düzenledi. İşte üst aklın benzer tekniği bu kez İspanya'da kendini gösterdi. DEAŞ'ın vurduğu Barcelona'daki Sagrada Familia Katedrali'nde patlamaya hazır tüpler ele geçirildi... Buna göre İspanyol polisi, 14 kişinin yaşamını yitirdiği saldırı sonrası harekete geçti. Terör örgütü DEAŞ'a yönelik geniş çaplı operasyon düzenledi. Operasyon ve araştırmalarına devam eden polis, yeni bir bilgi daha elde etti. Bu araştırmalara göre; teröristlerin asıl hedefinin UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan Sagrada Familia Katedrali'nin olduğu belirlendi. İspanyol polisi, eş zamanlı düzenlediği baskınlarda 20'ye yakın patlamaya hazır tüp ele geçirdi. Eğer bu patlama gerçekleşseydi hem ölü sayısı fazla olacaktı, hem de Sagrada Familia Katedrali büyük zarar görecekti.


Güvenlik güçleri, terör örgütü PKK'nın tüplü tuzaklarına geçit vermedi.

REZERVASYONLAR İPTAL EDİLİYOR
Öte yandan İspanya'daki saldırının ardından ülke genelinde teyakkuza geçildi. İspanyol polisi, Barcelona'nın tüm noktalarında elleri tetikte bekledi. Terör saldırılarından dolayı Barselona'daki otellerde rezervasyonlar iptal edildi. 14 kişinin öldüğü terör saldırılarında yaralanan 126 kişiden 54'ünün hastanede tedavilerine devam edildiği belirtildi. Katalonya Özerk Yönetimi Sağlık Departmanı, yaralılardan 12'sinin kritik durumda 25'inin de ağır durumda olduğunu duyurdu. İspanya Kralı 6. Felipe ve eşi Kraliçe Letizia da Barselona'daki bir hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti. Saldırıda yaralanan Türk vatandaşı Emre Eroğlu'nun tedavisinin ise hastanede sürdüğü kaydedildi. La Rambla caddesinde yürürken terör saldırısında kullanılan minibüsün çarpmasıyla sol ayak kemiği kırılan Eroğlu'nun tedavisine Türkiye'de devam etmek için en kısa zamanda İstanbul'a dönmek istediği öğrenildi.