Adalet Bakanlığı acil harekete geçsin! Bebekleri FETÖ'nün elinden kurtarın

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in örgüt üyesi kadınlara toplumda mağdur görüntüsü yaratmak için hamile kalın talimatının ardından şimdi de bebekler üzerinden kirli algı operasyonuna başladı. Devletin acil harekete geçip FETÖ'nün elinden masum bebekleri kurtarması ve örgütün kirli oyunlarına son vermesi gerektiği belirtiliyor.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 20 Ağustos 2017, 22:34
Adalet Bakanlığı acil harekete geçsin! Bebekleri FETÖ’nün elinden kurtarın

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından mağdur numarası yapan FETÖ'cü teröristler bebekleri bile kullanmaya başladı. Pensilvanya'da yaşayan firari teröristbaşı Fetullah Gülen'in örgütün 'abla'ları gözaltına alındıklarında mağdur görüntüsü vermek için hamile kalın talimatı vermişti. Örgüt mensuplarının son şeytani planı da ortaya çıktı. Bebekleri de kirli emellerine alet ettiler.

FETÖ KADIN VE ÇOCUKLARA BEL BAĞLADI
Kanlı yüzleri ortaya çıkan FETÖ'cü hainler toplum vicdanını sömürmek için kadın ve çocuklar üzerinden kendilerini acındırma peşinde. FETÖ'yle bağlantısı ortaya çıkan ve ardından cezaevine konulan FETÖ'nün 'abla'larının ya bebekleri var ya da cezaevinde doğum yapıyorlar. Amaç ise hem yurt içinde hem de yurt dışında Türkiye'yi karalamak.

BEBEKLERİ FETÖ'NÜN ELİNDEN KURTARIN
FETÖ'cüler hamile ya da bebekli kadınların fotoğraflarını örgütün sosyal medya tetikçileri paylaşarak Avrupa'da kara propaganda yapıyorlar. Örgüt medyası da destek veriyor. Devlet FETÖ'nün kadın ve çocukları kirli emellerine alet eden oyunlarına artık son vermeli.

ADALET BAKANLIĞI HAREKETE GEÇSİN
Çocuklarını bile savaş aleti olarak kullanan FETÖ'cüler için sosyal medya kullanıcıları Adalet Bakanlığı'nı göreve çağırdı. Avrupa'da suçluların bebeklerinin cezaevine alınmadığı belirtilirken devletin bir an önce bebekleri FETÖ'cülerin elinden kurtarması gerektiği ifade edildi.

CHP'Lİ TANRIKULU DA DESTEK VERDİ
CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu da FETÖ'cüleri mağdur göstermek için sosyal medya hesabından destek verdi.

FETÖ'CÜLER 'BİZE ZULÜM EDİYORLAR' DİYE KENDİLERİNİ BÖYLE MAĞDUR GÖSTERİYOR