Cani komşu

Adnan Gök, sokakta oynayan çocuklara gürültü yaptıkları gerekçesiyle küfürler yağdırdı. Uyarı alınca balkona çıkıp pompalı tüfekle ateş açtı. Cani komşu, 15 yaşındaki Efe’yi öldürüp, babası ve amcasını yaraladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2017 Güncelleme 19 Ağustos 2017, 00:56
Cani komşu

İÇİNDEKİLER

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde sokakta gürültü yapan çocuklara kızan komşu, pompalı tüfekle dehşet saçtı. Orta Mahalle'de yaşayan Celal Efe Harman (15) önceki gün sokakta arkadaşlarıyla oynadı. Adnan Gök ise gürültü yaptıkları gerekçesiyle çocuklara kızdı. Balkona çıkıp küfürler yağdırdı. Akşam saatlerinde işten eve dönen Olcay Harman (41) ise komşusunun oğluna ve diğer çocuklara küfür ettiğini duyunca kızdı. Baba Harman, ağabeyi Turgay Harman (44) ile Adnan Gök'ün evinin önüne gidip, bir daha küfür etmemesi konusunda komşusunu uyardı. Bunun üzerine Adnan Gök ile Olcay Harman arasında tartışma çıktı.

MAGANDA ATEŞİ
Evdeki pompalı tüfeği alarak balkona çıkan Gök, ateş açtı. Etrafa saçılan saçmalar Celal Efe Harman'ı karnından, baba Olcay Harman'ı sırtından ve Efe'nin amcası Turgay Harman'ı (45) ise kolundan yaraladı. Kanlar içinde kalan 3 kişi, hastaneye kaldırıldı. Ancak yaralılardan Celal Efe, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Baba Olcay Harman'ın hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı. Olayın ardından eve giden polis ekipleri, Adnan Gök'ü suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Kan gölüne dönen sokakta polis inceleme yaptı.

Kazım YÖRÜKCE