Erdoğan: "Eren'in kanını yerde koymayacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maçka’da şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü aradı.

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 20:36
Erdoğan: Eren’in kanını yerde koymayacağız

İÇİNDEKİLER

İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, şehit Eren Bülbül'ün Maçka'daki evini ziyaret etti.

"EREN'İN KANINI YERDE KOYMAYACAĞIZ"
Bu sırada arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da anne Ayşe Bülbül ile görüştü. Erdoğan 'Eren'in kanını yerde koymayacağız. Çok daha farklı bir biçimde inşallah intikamını alacağız. Allah sabrınızı arttırsın' dedi. Ayşe Bülbül de ' İnşallah sizden dileğimiz o' diye cevap verdi.



"RABBİM SABRINIZI ARTTIRSIN"
'Rabbim sabrınızı arttırsın' diyen Erdoğan 'Sizler kaza ve kadere inanmış insanlarsınız. Tabi ki acımız var ama en büyük makam şehitlik makamı. Erenimiz böyle bir makama, hele de böyle 15 yaşında ulaşması daha da farklı' dedi. Ayşe Bülbül'ün 13 evladı olduğunu öğrenen Erdoğan Ayşe Bülbül'e 'Ayşe Abla, sen zaten cenneti zaten kazanmışsın. 13 tane uşak doğurmuşsun' dedi. Ayşe Bülbül'de 'Ne bileyim, iyi mi ettim kötü mü…' diye cevap verdi. Erdoğan da bunun üzerine 'İyi ettin, sen Allah'ın emrine de uydun, peygamberin sünnetine de uydun... ' dedi. Ayşe Bülbül 'Siz 3 deyince ben utanırdım' deyince Erdoğan 'En az dedim' diye karşılık verdi. Erdoğan Karadeniz'e geldiğinde Ayşe Bülbül'ü ziyaret edeceğini de söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, EREN BÜLBÜL'ÜN ANNESİYLE YAPTIĞI KONUŞMAYI ANTALYA'DA ANLATMIŞTI