Defolularla yürüyemeyiz

Memleketi Rize’de partililere seslenen Erdoğan net mesaj verdi: “Belediye meclis üyelerimiz havasından geçilmiyorsa yandık. Bencillik batağında çırpınan defolu kişilerle zorlu mücadeleyi yürütemeyiz”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 01:48
Defolularla yürüyemeyiz

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Rize'de AK Parti Genişletilmiş Rize İl Divanı Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasına Rize özelinde başlayan Erdoğan "Şu andaki Ayder, bizim temsilimiz olamaz. Allah'ın bize verdiği Ayder bambaşka, biz Ayder'i kirlettik, rezil ettik. Ayder'i şanına yakışır hale getireceğiz. Aynı dönüşümü Uzungöl'e de yapmamız lazım" dedi. Daha sonra partililere seslenen Erdoğan "Bakanlarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, yanından havasından geçilmiyorsa yandık. Biz gücümüzü önce Hakk'tan sonra halktan alacağız. Bencillik batağında çırpınan defolu kişilerle zorlu mücadeleyi yürütemeyiz. Hiçbir kardeşimize de "sen kenarda dur" diyemeyiz. Davası olmayan, bulunduğu yerde milletimizin tamamını kucaklayamayan hiç kimse AK Parti'de yöneticilik yapamaz" dedi.

BİZİM TEK DEVLETİMİZ VAR
Erdoğan, 'Yeni devlet kuruluyor' tartışmasına son noktayı koydu: Bizim Türkiye Cumhuriyeti'nden başka devletimiz yok, kim ne derse desin. Ben size partimin Genel Başkanı, aynı zamanda Cumhurbaşkanı olarak manifestomuzu söylüyorum; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bitti.



YERİNDE İNCELEME
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Hopa İlçesi'nde Gürcistan'a açılan Sarp Sınır Kapısı'ndaki incelemelerde bulundu. Erdoğan daha sonra Rize'nin İkizdere ilçesi yakınlarındaki 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda yapımı sürdürülen Ovit Tüneli'ndeki çalışmaları inceledi. Yolda vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.