FETÖ propagandası tepki toplayınca bildik savunma!

Kanal D’deki FETÖ provokasyonu sosyal medyada ortalığı karıştırınca, dizinin senaristi Birol Güven bu skandalı FETÖ ağzıyla geçiştirmeye çalıştı. Güvenin kamuoyuna duyurusu ise resmen "ben yapmadım kuzenim yaptı" niteliğinde oldu!

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 31 Temmuz 2017, 17:50
FETÖ propagandası tepki toplayınca bildik savunma!

İÇİNDEKİLER

Doğan medyası, FETÖ'nün propagandasını yapmak için kolları sıvadı. Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın'daki bir bölümde örgütün Barış Köprüleri adlı kitabı raflarda yer aldı. Fakat bu skandalm propoganda gözlerden kaçmadı! Olay sosyal medyada büyüyünce de her zaman olduğu gibi yine kıvırdı!

Dizinin senaristi Birol GÜven'in Kanal D'deki rezalete dair savunması ise ""ben yapmadım kuzenim yaptı" taktiğini aratmadı.

İşte o sözde açıklama;

"Kamuoyuna duyuru ; Özür dileriz

30 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rafta duran bir kitap kamuoyumuzun dikkatini ve tepkisini çekmiştir.

Söz konusu kitap ile ilgili olarak, dekor ve aksesuarlardan sorumlu sanat yönetmenimizin savunması alınmıştır.

Sanat yönetmenimiz savunmasında "Kitabı okumadığını, içeriğini bilmediğini, konusu hakkında hiç bir fikri olmadığını, tamamen aksesuar amaçlı kullandığını ve kendisinin herhangi bir kötü niyetinin olmadığını" belirtmiştir. Kitabın içeriğine haberler çıktıktan sonra vakıf olduğunu ve büyük üzüntü duyduğunu belirtmiştir.

Aynı üzüntüyü yapımcı olarak ben ve tüm Çocuklar Duymasın ekibinin yaşadığını özellikle belirtmek isterim ve hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim."