Kayıp aşk

Muğla’da İngiliz sevgililer, tartıştı. Sinirlenen Christopher, ormana koştu, kayboldu. Ekipler seferber oldu. Erkek arkadaşına kavuşan genç kadın, gözyaşlarına boğuldu..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2017 Güncelleme 30 Temmuz 2017, 00:00
Kayıp aşk

İÇİNDEKİLER

İngiltere'den tatil için Muğla Fethiye'ye gelen İngiliz Christopher James Holt ve sevgilisi Joanne Mckew, bir otele yerleşti. Çift, dün ATV ile doğa gezisine çıktı. Bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Öfkelenen Holt, koşarak girdiği ormanda gözden kayboldu. Büyük korku yaşayan Mckew, ise jandarmadan yardım istedi. Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri, ormanda arama çalışması başlattı. Aramalar devam ederken, yaklaşık 1.5 saat sonra Holt'un yaya olarak konakladığı otele geldiği bilgisi alındı.

SAĞLIK DURUMU İYİ!
Bunun üzerine aramaya son veren ekipler otele gitti. Holt, UMKE ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Yorgun ve bitkin haldeki tatilcinin ormanda yürürken yaralanan ayakları tedavi edildi. Bu sırada sevgilisi, Holt'u görünce gözyaşlarına boğuldu. Çift uzun süre sarılarak hasret giderdi. UMKE görevlisi Hüseyin Pınar, "Tatilcimiz ormanda aramalarımız devam ederken yürüyerek otele ulaşmış. Otele geldik, gerekli kontrolleri yaptık. Sağlık durumu iyi, ciddi bir şikayeti yok. Ormanda yürümek istediğini anlattı. Bir süre yürüdükten sonra otele yönelmiş ve 4 saatlik yürüyüşün ardından buraya ulaşmış" dedi.