Dönüşümü millet istiyor

Tayyip Erdoğan’ın başkanlığını yaptığı AK Parti MKYK toplantısının detayları ortaya çıktı. Erdoğan, yapılacak değişimi halkın istediğini söylerken yeni isimler için titiz bir FETÖ incelemesi yapılması konusunda uyarıda bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2017 Güncelleme 30 Temmuz 2017, 01:46
Dönüşümü millet istiyor

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleşen AK Parti'nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda önemli mesajlar verdi. Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş kongreler hakkında bilgi verdi. Belde teşkilatları için kongreye gerek olmadığını belirten Ataş, bunların atama ile yapılacağını söyledi. Ataş, daha sonra ilçe, ondan sonra da il kongrelerinin yapılacağı bilgisini verdi.

KRİPTO SIZMALARINA DİKKAT...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilat kongreleri sırasında yorulan, ayak uyduramayan, başarısız olanlar ile yollarını ayıracaklarını belirterek, "Bu değişim ve dönüşümü millet istiyor bizden. Milletin bu isteğini yerine getirip gerekli değişiklikleri yapacağız. Ancak içlerinde başarılı olan teşkilatlarımız da var. Onlarla yola devam edeceğiz" diye konuştu. Erdoğan ayrıca "Teşkilat yönetimlerine getirilecek isimlerle ilgili çok titiz bir FETÖ incelemesi yapılsın. Kriptolara sızmasına izin vermeyin" uyarısında da bulundu.

Zübeyde YALÇIN