İngiliz BBC "menfez herosu"nu eşeliyor!

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarını bağrına basan İngilizler, örgüt mensuplarının giydiği 'hero' tişörtü üzerinden yeni bir algı operasyonuna başladı. FETÖ'yü öven haberler yapan İngiltere'nin resmi yayın kuruluşu BBC, 'hero' tişörtü giydiği için gözaltına alınanlarla ilgili kapsamlı bir haber yaptı ve gözaltına alınanlara bir de yol gösterdi.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 25 Temmuz 2017, 19:14
İngiliz BBC menfez herosunu eşeliyor!

İÇİNDEKİLER

İngiltere'nin resmi yayın kuruluşu BBC tüm imkanlarını seferber ederek FETÖ'yü aklamak için devreye girdi. Fetullahçı Terör Örgütü üyelerini ülkesinde barındıran İngiltere, resmi yayın organları üzerinden algı operasyonlarına devam etti.

BBC'NİN 'MENFEZ HERO'SU AŞKI
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişimindeki FETÖ'cü grubun içerisinde bulunan ve menfezde fare gibi saklanırken yakalanan Gökhan Güçlü'nün, "Hero: Heroes are immortal" (Kahraman: Kahramanlar ölümsüzdür) yazan bir tişörtle duruşmaya gelmesinin ardından örgüt mensupları aynı tişörtle mesaj vermeye çalıştı. Özellikle örgüt mensuplarının giydiği tişörtü bazı vatandaşların da giydiği fakat gözaltına alındıktan sonra FETÖ'yle bağlantıları araştırılıp suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakıldı. Fakat BBC, yayınladığı bir haberle algı operasyonuna devam etti.

GÖZALTINA ALINANLARA BİR DE YOL GÖSTERİYOR
Örgüt mensuplarının haricinde tişörtü giydiği için gözaltına alınanlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. BBC, "7 soruda Hero tişörtü gözaltıları" başlıklı haberinde skandal ifadeler kullanarak, Türkiye'yi karalama çabasına girdi. BBC haberinde, "Kaç kişi gözaltına alındı ve tutuklandı? Gözaltıların yasal dayanağı ne? Neden eleştiriliyor? Gözaltına alınanlar ne yapabilir?" şeklinde örgüt mensuplarına bir de yol gösterdi.

İŞTE BBC'NİN O HABERİ