FETÖ'nün medyası algı operasyonu peşinde!

​FETÖ’nün kripto medya ayağında yer alan Yeni Asya, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Yeni Asya'nın yayın yönetmeni Kazım Güleçyüz, Bodrum’daki depremi aklınca FETÖ’ye bağlayıp, “FETÖ’ye dokundunuz, o yüzden deprem oldu” demeye getiriyor.

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 13:39
FETÖ’nün medyası algı operasyonu peşinde!

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medyası olarak bilinen Yeni Asya Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz'ün, dün gece yaşanan Ege depremi sonrasında attığı tweet FETÖ'cülerin ne denli aklını yitirdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. 6,6 büyüklüğündeki depremi FETÖ ile mücadele ile ilişkilendiren Güleçyüz, "Son İlahi ikazlar: Salı sabahı İstanbul'u vuran şiddetli yağış; ardından bu gece Datça merkezli 6.2'lik deprem. Hala ders almayacak mıyız?" şeklinde tweet attı.

YENİ ASYA 1999 DEPREMİNDE DE TARTIŞMA YARATMIŞTI
Yeni Asya gazetesi binlerce insanımızın hayatını kaybettiği 1999 depreminde de tartışma yaratan bir konu ile gündeme gelmişti. Gazetenin şimdi ki sahibi Mehmet Kutlular, Said Nursi için verilen mevlidde şu ifadeleri kullanmıştı; "28 Şubat meselelerindeki, o birtakım planlamaların Deniz Kuvvetleri'nde Güven Erkaya'nın başkanlığında yapıldığı kesin. Zaten bunlar basında çıkan, onların da söylediği bir mesele. Yani toplumu fişleme değil mi bu? Bunlar söylenmiş, sonra orada deprem olduğunu ben söylemiyorum ki, Kandilli Rasathanesi Müdürü, Sayın Devlet Başkanımıza brifing verirken diyor ki: 'Maalesef Sayın Cumhurbaşkanım depremin üssü Gölcük'tür' diyor. Efendim 28 Şubat meselesi şudur. 28 Şubat, Türkiye'de bizim hükümetimiz değil, derin devletin hükümete baskı yaparak, birtakım meselelerin üzerine şiddetle gidilmesidir. Nedir? Türkiye'de bir başörtüsü meselesi var değil mi, bunlar Türkiye vatandaşı değil mi?"