Alman basını Türkiye'den rahatsız!

Alman hükümeti, FETÖ-PKK gibi eli kanlı terör örgütlerine yapılan başarılı operasyonlar sonucu Türkiye ile ilişkileri germeye başlayınca, yerli işbirlikçileri Hürriyet, Cumhuriyet ve Bir Gün'den Almanlara destek geldi.

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 11:59
Alman basını Türkiye’den rahatsız!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'ye azılı düşmanlık yapan vatan hainlerini besleyen Almanya, terörle mücadele kapsamında yapılan başarılı operasyonlar sonucu yerli işbirlikçilerini kaybetme korkusuyla, Türkiye ile ilişkilerini germeye başladı. Terörist-ajan Deniz Yücel'in yakalanmasının ardından kendilerine sığınan FETÖ'cü generalleri bile Türkiye'ye verme teklifinde bulunan Almanya'nın, yerli yayın organı Hürriyet de gerilen ilişkilerin faturasını Türkiye'ye kesmeye çalışıyor. Alman medyası gibi hareket eden Hürriyet, vatanını savunmak yerine Almanya'nın yanında yer aldığını açık açık ifade eden başlıklar kullanıyor.


CUMHURİYET: ALMANYA ÇOK SERT
FETÖ'nün Cumhuriyet'i, iki ülke arasında gerilen ilişkilerde Alman medyasına bile taş çıkaracak haberlere imza attı. Bu süreçte tam bir Alman hizmetçisi gibi hareket eden Cumhuriyet, Büyükada'da yapılan baskın sonucu yakalanan ajanları dahi 'İnsan hakları savunucuları' diye yazdı.

BİRGÜN: İPLER KOPUYOR MU?
Terör örgütlerinin yayın organı gibi hareket eden Bir Gün gazetesi ise, Almanya'nın besleyip Türkiye'ye karşı kullandığı azılı teröristleri görmezden gelerek, Alman ajanları yakaladığı gerekçesiyle, Türkiye'yi karalamaya çalıştı. Büyükada'ki ajanlar, terörist-ajan Deniz Yücel gibi Türkiye'de casusluk faaliyeti yürütenleri, masum gibi göstermeye çalışan Bir Gün, Türkiye'nin kendi topraklarını koruma adına aldığı önlemleri dahi eleştirerek Almanların safında Türkiye'nin karşısında olduklarını ispatladı.