Yalancı pehlivan

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Bolu’nun Gerede İlçesi’ne vardı! Partililer yere yığıldı. Rabia işareti yapan vatandaşlar ise “Şehitler için yürüyün” diye bağırdı... Kılıçdaroğlu'na verilen destek ise hormonlu çıktı! Çünkü yürüyüşe katılan Kırkpınar Başpehlivanı Savaş Yıldırım doping kullandığı gerekçesiyle müsabakalardan atılmıştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2017 Güncelleme 23 Haziran 2017, 01:09
Yalancı pehlivan

İÇİNDEKİLER

Anamuhalefet yolda kaldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarıoğlu, "Adalet Yürüyüşü"nde dün Bolu'nun Gerede İlçesi'ne ulaştı. Kılıçdaroğlu, yürüyüş güzergahı üzerinde bulunan vatandaşlar tarafından Rabia işareti ile karşılandı. Kalabalık bir grup halinde Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş yolunda toplanan grup rabia işareti yaptı. Kılıçdaroğlu ile CHP'lilere tepki gösteren vatandaşlar, "Şehitler için yürüyün" diye bağırdı.

UNVANI GERİ ALINMIŞTI
Yürüyüş güzergahında bulunan bir apartmandan ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu dev pankart açıldı. Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren CHP'liler ise yorgunluktan yere yığılıp ayaklarını havaya kaldırdı! Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarıoğlu'nun "Adalet Yürüyüşü"ne katılan Savaş Yıldırım isimli başpehlivanın, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde kazındığı unvanının, doping yaptığı gerekçesiyle geri alındığı ortaya çıktı. Savaş Yıldırım, 2002 yılında finalde karşılaştığı Hasan Tuna'yı uzatmada yenerek, 641. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanlığını kazanmıştı. Müsabaka sonrasında güreşçilerden alınan idrar numuneleri Hacettepe Üniversitesi Doping Kontrol Merkezi tarafından incelenmiş ve Kırkpınar başpehlivanı Savaş Yıldırım'ın dopingli olduğu tespit edilmişti.


Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'liler dün Bolu'nun Gerede İlçesi'ne giriş yaptı. Bu sırada vatandaşlar Rabia işareti yapıp kendisine tepki gösterdi.