Psikopat!

Erzurum’da Ömer Murat A., havalı tabancayla pencereden ateş açtı. Sokakta oynayan iki çocuğu sırtından vurdu. İfadesinde ise “Evde canım sıkılınca çocuklara değil duvardaki kola şişesine ateş ettim” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2017 Güncelleme 23 Haziran 2017, 01:06
Psikopat!

İÇİNDEKİLER

Canı sıkılan maganda, pencereden sokağı taradı. 2 çocuk canını zor kurtardı. Kan donduran olay Erzurum'un Palandöken İlçesi'nde yaşandı. Evinde iftar saatini bekleyen Ömer Murat A., apartmanın dördüncü katındaki evinin penceresini açtı ve havalı tabancayla sokaktaki kola şişesine ateş etti. Hedefi tutturamadı. Sokakta oynayan 4 yaşındaki Sümeyye B. ve 6 yaşındaki İkra K.'yı sırtından vurdu. Çocuklar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

'AVCILIK BELGEM VAR'
Polis ise Ömer Murat A.'yı gözaltına aldı. Şüpheli ifadesinde "İftar saati canım sıkıldı. Tabanca ile ateş edesim geldi. Sokakta duvarın üstünde kola şişesi duruyordu. Bir el ateş ettim vuramadım sonra bir el daha ataş ettim şişeyi vurdum. Bu arada bahçenin içinde çocukları gördüm ama ben onlara ateş etmedim. Benim avcılık belgem var silah da benim üzerime kayıtlı" diye konuştu. Genç adam, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İkra'nın babası Hüseyin K. ise şunları söyledi: "Kızım belki sakat kalabilirdi. Olay kaza değil. Bu adam çocukların sesindenmi rahatsız olmuş. Çünkü orada çocuklar kalabalık bir şeklide oyun oynuyorlar. Vuran kişinin ifadesini okudum. Canı sıkılmış, iftarada doğruymuş. Çöpün yanında şişeyi görmüş ateş etmiş. Bir av tüfeği alayım, canım sıkıldıkça bir yerlere sıkayım. Kızım belinden değil de yarım santim farklı yerinden vurulsaydı, felç olabilirdi. Cezası neyse çeksin." Sümeyye'nin babası 41 yaşındaki Selami B. ise "Karşı binadan ateş ediyor kızıma. Annesi beni aradı hemen hastaneye götürdüm. Kızımı ameliyat yapmadılar. İçerde kurşun geziyormuş. 2 yıl sonraya bıraktılar. Vuran şahsı serbest bırakmışlar. Biz şikayetçyiz. Bu olayın peşini bırakmayacağız. Şükürler olsunki başına kalbine rast gelmemiş. Komşumun çocuğuna da aynı şekilde" diye konuştu.