Hatalı yürüme

MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan, Kerem Gönlüm’ün kendilerine 150 bin TL bağış sözü verdiğini ancak yardım yapmak yerine ev aldığını yazdı. Ünlü basketbolcu 150 bin TL’lik bir söz olmadığını, sadece bir sınıf düzenlemesi için söz verdiğini söyledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2017 Güncelleme 20 Haziran 2017, 01:10
Hatalı yürüme

İÇİNDEKİLER

Minik Kalplerle Elele Derneği (MİKA-DER) Başkanı Nesrin Ercan, Instagram'dan bir paylaşım yaptı, ortalık karıştı. Nesrin Ercan, Instagram sayfasında, Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un yıldız oyuncusu Kerem Gönlüm'e sitemkar bir ithamda bulundu. Ercan bir gazetede çıkan Kerem Gönlüm'ün yeni eviyle ilgili haberin altına şu notu düştü: "Haberi görünce sevindim. Ünlü basketbol yıldızımızın ciddi bir finans sıkıntısı içinde olduğunu sanıyordum. 2016 Haziran balomuzda bağış sözü vermiş ama ödeme yapmamıştı. Ben de 'Böyle bir isim sözünden dönmez, olsa olsa ekonomik bir darboğaza girmiştir' diyerek pek bir üzülmüştüm. Neyse ki işler yolundaymış!!!" Geçen yıl düzenlenen bağış balosunda Kerem Gönlüm'ün sahneye çıkarak, yapılması planlanan MİKA-DER Çocuk Destek Merkezi'ne 150 bin lira bağış yapacağını söylediği iddia edildi. Nesrin Ercan ise bu paranın verilmediğini hatırlatırken, Kerem Gönlüm'ün Londra'daki Lombard Wharf projesinden 2 milyon 938 bin TL'ye ev aldığını da not düştü.

PARA HİÇ KONUŞULMADI
Milli basketbolcudan ise bu duruma cevap gecikmedi. Kerem Gönlüm, Instagram'dan yaptığı paylaşımda birçok yardım projesinde yer aldığını ve gönüllü olarak birçok programa katıldığını hatırlattı. Artık bu tarz projeleri daha dikkatli ele alacağını belirten Gönlüm, "Yazılanları ispat etsinler. Her şey kayıtlarda bulunuyor. Bu projenin 150 bin TL ile alakası yoktu. O meblağ konuşulmadı. Proje, bir sınıfın düzenlenmesi üzerineydi. Son derece saygısız ve rencide edici bir davranış olmuştur. Yanlış hesap her zaman Bağdat'tan döner" ifadelerini kullandı.