Mirasyedi

Kilisli iş adamı Süreyya Beşe’nin çocukları 90 milyon dolarlık servet yüzünden birbirine düştü. Didem Baytekin, ‘Kardeşim Cem kasayı boşalttı’ diyerek bir kez daha dava açtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2017 Güncelleme 23 Mayıs 2017, 00:06
Mirasyedi

İÇİNDEKİLER

İşadamı Süreyya Beşe'nin 2014 yılında ölümünün ardından 90 milyon dolarlık mirası ortaya çıkınca ilk ve ikinci evliliğinden olan çocukları birbirleriyle davalık olmuştu. İşadamının mirasının büyük bir kısmını ikinci evliliğinden olan oğlu Süreyya Can Beşe'ye bırakınca hem üvey kardeşleri hem de öz ablası Didem Baytekin iptal davası açmıştı. Şimdi abla kardeş ikinci kez karşı karşıya geldi. Abla Didem Baytekin, babasının ölümünün ardından ortadan kaybolan kasanın peşine düştü.

'BU İŞTE ANNEM DE SUÇLU'
Baytekin dilekçesinde şu iddialarda bulundu; "Babamın sağlık sorunları yaşadığı dönemde kardeşim Can Beşe vasiyet haricinde değeri milyon dolarları bulan menkul ve gayrimenkul elde etmiştir. Ömrü boyunca hiç çalışmamış Can Beşe'nin şu an oturduğu evin değeri 9 milyon TL civarındadır. Babamın mal varlığının üzerine geçirmesinde en büyük rolü davalı annem Bircan Beşe oynamıştır." Didem Baytekin dilekçesinin devamında ise, "Süreyya Başe'nin, içinde milyon dolarları bulan para, altın, senet ve tapular bulunan kasası kayıp. Babam öldüğünde 'kasanın içinden birşey çıkmadı' dediler" diyerek annesini ve kardeşini suçladı.