Kalp hırsızı

Akrabası aracılığıyla tanıştığı E.M. ile düğün alışverişine çıkan A.Ç., önce gönlünü sonra da 30 bin lira değerindeki altınlarını gelin adayına kaptırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2017 Güncelleme 23 Mayıs 2017, 00:00
Kalp hırsızı

İÇİNDEKİLER

Evlenmek isteyen A.Ç. (31), imam nikahı kıydığı Suriyeli E.M.'ye önce kalbini sonra da altınlarını çaldırdı! Olay İstanbul Ataşehir'de yaşandı. Evlenmek isteyen A.Ç., uzaktan akrabası aracılığıyla Gaziantep'te yaşayan Suriyeli E.M. (22) ile tanıştı. Tanıştıktan sonra ikili imam nikahı kıydı. E.M.'nin babasına 10 bin lira süt parası veren A.Ç., kızı ve ailesiyle birlikte soluğu İstanbul'da aldı. Düğün hazırlıkları için alışveriş merkezine giden damat adayı A.Ç., giysi denemek için cüzdanını gelin adayına bıraktı. Bu sırada E.M., cüzdanı ve düğün için ayarlanan altınları alıp kaçtı.

POLİSE GİTTİ...
Gelin adayını ve 30 bin liralık altınları göremeyen A.Ç., dolandırıldığını anlayıp durumu polise anlattı. Alışveriş merkezinin kameralarını inceleyen polisler şahısları bulmak için arama başlattı. Şahıslardan şikayetçi olan damat adayı A.Ç. "Kendisini Suriye vatandaşı olarak tanıttılar bize. Düğün hediyesi olarak 10 bin lira değerinde bilezik ve evde bulunan 4 adet bilezik takmıştık" dedi.