Hülya Koçyiğit'ten üzücü haber

Türk sinemasının usta oyuncularından Hülya Koçyiğit, tedavi olmak için gittiği Amerika'da ameliyat oluyor. Usta sanatçı, akciğerinin sağ üst lobundaki kanserli bölge için New York'taki bir hastanede ameliyata alınmak üzere olduğunu duyurarak dua istedi.

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2017, 00:00 Güncelleme 23 Mayıs 2017, 01:36
Hülya Koçyiğit’ten üzücü haber

İÇİNDEKİLER

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit bugün takipçileri ile üzücü bir haber paylaştı. ABD'de olduğunu ve birazdan akciğerindeki kanserli bölge için ameliyata gireceğini söyleyen Koçyiğit, sevenlerinden dua istedi. Zor bir gün geçirdiğini ifade eden Hülya Koçyiğit paylaştığı fotoğrafta şu ifadelere yer verdi:
"Bugün benim için zor bir gün. Sizlere güzel haberler vermeyi umut ederek yazıyorum. Hala New York'tayım. Akciğerimin sağ üst lobundaki kanserli bölge için Presbyterian Hospital'da Dr. Nasser Altorki ve ekibi tarafından gerçekleştirilecek ameliyata gireceğim birazdan. Sizlerden, benim için dualarınızı esirgememenizi umut ediyorum. Her zaman güzel dileklerinizle yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Var olun."