El ele ölüme!

Muğla’da lise öğrencisi iki kız, el ele tutuşarak 100 metrelik uçurumdan ölüme atladı. Birinin sevgilisinden ayrıldığı, diğerinin ise aşkına karşılık bulamadığı iddia edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2017 Güncelleme 20 Mayıs 2017, 00:00
El ele ölüme!

İÇİNDEKİLER

Korkunç olay önceki gün Muğla'da liseli 4'ü kız, 1'i erkek toplam 5 öğrenci manzara izlemek için Masa Dağı'na çıktı. Öğrencilerden 18 yaşındaki Yonca Kurt ile aynı yaştaki arkadaşı Melek Basalak, el ele tutuşarak yaklaşık 100 metre yükseklikten uçurumdan atladı. Gözlerine inanamayan ve büyük bir şok yaşayan gençler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Basalak'ın kardeşi Dilek Basalak da sinir krizi geçirdi. Ekipler yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından 2 öğrencinin uçurumdaki cesetlerine ulaştı. Kurt ve Basalak'ın cesetleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Melek Basalak'ın cenazesi Menteşe Kurşunlu Camii'nde, Yonca Kurt'un ise cenazesi Yatağan İlçesi'nde ikindide kılınacak cenaze namazlarının ardından toprağa verilecek.

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YAPTI
Öte yandan Yonca Kurt ile sınıf arkadaşı Melek Basalak'ın intiharıyla bir iddia ortaya atıldı. Melek Basalak'ın erkek arkadaşıyla ayrıldığı, Yonca Kurt'un ise platonik aşkına karşılık bulamadığı için bunalımda olduğu öne sürüldü. Ayrıca Kurt'un platonik hisler beslediği kişiyle, intihardan kısa süre önce cep telefonundan görüntülü konuşma yaptığı ortaya çıktı.