Bu milletle oyun oynanmaz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan PKK, YPG, FETÖ ve bu terör örgütünü destekleyenleri uyardı: Bu milletle oyun oynanmaz. Herkes bunu görecek. Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2017 Güncelleme 30 Nisan 2017, 02:04
Bu milletle oyun oynanmaz

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği 7. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan şöyle konuştu:

FETİH YAKINDIR: Terör örgütlerine karşı tarihimizin en büyük başarılarını elde ediyoruz. FETÖ'nün inlerine gireceğiz demiştim. Girdik ama bitmedi, in çok. Aynı şekilde PKK'nın da inlerine girdik giriyoruz. Dedik ki, fetih yakındır. İnşallah buna inanarak devam ediyoruz. Kimse safsata anlatmasın. Şu anda sınırlarımızın ötesinde Cerablus, Dabık, El Bab'da 3 bine aşkın DEAŞ'lı etkisiz hale getirildi.
HEDEF MÜNBİÇ VE RAKKA: Şimdi hedef Münbiç. Ohdan sonra da Rakka. Ama Amerikalı dostlara diyoruz ki, "Gelin yanınıza terör örgütü almayın. Bir terör örgütünü bir başka terör örgütüyle temizlemek olmaz"
BİR GECE ANSIZIN: Terör örgütlerini kendi hallerine bırakamayız. İşte Sincar... Baktık ki olmuyor, bir operasyon yaptık. Bu milletle oyun oynanmaz. Herkes bunu görecek. Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz.
BU MİLLETİN BİR SABRI VAR: Biz şu anda Batı'dan adaletini göstermesini istiyoruz. 54 yıldır AB kapısında Türkiye ile dalganı geçme. Bu milletin bir sabrı var.
SALI GÜNÜ ÜYE OLACAĞIM: 16 Nisan halkoylaması için 50 milyon vatandaşımın her birine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki salı günü kurucusu olduğum partiye üye olacağım.