Deniz tuttu!

Alman lider Merkel, terör tutuklusu Deniz Yücel’e takılı kaldı. Türkiye’ye hakaretler yağdırıp cümleyi aynı nakarata bağladı: Serbest bırakın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2017 Güncelleme 28 Nisan 2017, 01:38
Deniz tuttu!

İÇİNDEKİLER

Eski dost, düşmanlaştı! Bir zamanlar müttefik bildiğimiz Almanya, Türkiye'ye resmen cephe aldı! Bütün teröristlere destek çıktı. FETÖ'cülere kucak açtı. Kaçak Can Dündar'ı sarayında ağırladı.

Anayasa değişikliğini ise hiç kaldıramadı! Yüzde 51.4'lük EVET oyuyla afalladı! Aba altından sopa gösterip tehditler sıraladı! Ancak tüm bunların yanı sıra, bir isim canını çok acıttı: Deniz Yücel!

Die Welt muhabiri görünen Yücel, Şubat ayında terörden tutuklandı. Almanya çıldırdı! Şansölye Merkel, sürekli "serbest bırakın" vurgusu yaptı. Israr etti, her yerde adını andı! Sonuç alamadı ama durmadı!

Dün tekrar kürsüye çıktı. Devlet meselesini boş verip Yücel'i hatırlattı. "Onun tutuklanması anayasal bir ülkeyle uyumlu değil" diye çıkıştı. Akıllarda tek soru kaldı: Deniz Yücel neden bu kadar önemli?


Almanya'nın, Türkiye'yi karıştırmakla görevlendirdiği 18 ajandan 5'inin, şu an hapiste olduğu iddia ediliyor. Gezi'yi anlattığı "İst Überll" (Her Yer Taksim) adlı kitap yazan Yücel'in de bunlardan biri olabileceği tahmin ediliyor.