Kanlı yayın

Kan lobisi, askerimizi, polisimizi ve halkımızı hedef aldı. Türkiye güvenliği için PKK’nın Irak ve Suriye’deki yapılanmasına bomba yağdırdı! ABD ise müttefiğinin yanında yer almak yerine “Operasyondan haberimiz yoktu” “Derin kaygı” duyuyoruz şeklinde açıklama yayınladı! Üstelik ABD’li komutan olay yerine gidip teröristlerle beraber yıkılan anten kulesinin etrafında inceleme yaptı! Yanında ise “PKK’lı arananlar listesinde” yer alan terörist vardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2017 Güncelleme 27 Nisan 2017, 01:54
Kanlı yayın

İÇİNDEKİLER

Üst akıl, Türkiye'ye saldırmak için ne kadar terör örgütü varsa işbirliği yaptı. Ancak bir kez bile Türkiye'nin toprak bütünlüğüne vurgu yapmadı. Türk milletinin şehitlerini anmadı, acısına ortak olmadı. Ve artık devletin sabrı taştı. Terör örgütü PKK'nın yuvalandığı noktalara önceki gün operasyon yapıldı. Türk jetleri, Suriye'deki Karaçok Dağı ile ve Irak'taki Sincar Bölgesi'ne bomba yağdırdı. Çok sayıda terörist öldürülürken, 39 terör yuvası ortadan kaldırıldı. Ancak Türkiye güvenliği için operasyon yaparken ABD panik yaşadı! Terör örgütü PYD/ YPG'ye destek veren ABD, şimdi de Sincar'daki hainler için ağladı! ABD Savunma Bakanlığı sözcülerinden Laura Seal, "Türkiye, Irak'ın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne saygı göstermeli" şeklinde küstah bir açıklama yaptı.

ÇAVUŞOĞLU: BİZZAT SÖYLEDİK
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner de operasyondan "derin kaygı" duyduğunu anlattı. PKK için kaygı duyan ABD, soluğu teröristlerin yanında aldı. ABD askerleri dün TSK'nın vurduğu terör noktalarında inceleme yaptı! Yanlarında YPG'li teröristler vardı. ABD'lilerle aynı karede olan kişilerin ise kanlı örgütün Suriye yapılanmasının sözde silahlı kanat sorumlusu olan "Şahin Cilo" kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile sözde YPG Üçlü Yürütme Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Redur Halil kod adlı terörist olduğu açıklandı. Terörist Şahin'in aranan teröristler listesinde yer aldığı saptandı. Bu koroya Avrupa da katıldı. Tarihi operasyon Sincar'da güvende olduğunu zanneden PKK'da şok etkisi yaptı. Almanya, Hollanda, Fransa ve İsviçre'de eylem yapan PKK'lılar Türkiye'yi protesto ederek hainlerin yanında yer aldı. Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin "Haberimiz yoktu" iddiasına sert çıktı. Bakan Çavuşoğlu, "Operasyon yapacağımızı, bizzat müttefikimiz ABD'ye bildirdik ve askerlerini belli bir çizginin ötesine, yani sınırımızdan 20-30 kilometre güneye çekmelerini kendilerine de söyledik. Ayrıca harekattan iki saat önce de aramızdaki anlaşmanın vurguladığı gibi ABD ve Rusya ile operasyon yapacağımızın bilgisini paylaştık" açıklamasını yaptı.


TERÖR yuvası Kandil'deki sözde özel kuvvetler sorumlusu olan Şahin Cilo kod adlı Ferhat Abdi Halil, kanlı örgüt tarafından Suriye'deki operasyonların başına atanmıştı.

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK
Türk jetleri, terör örgütü PKK ile Suriye ve Irak'taki uzantılarına havadan ve karadan büyük darbe indirdi. Sincar ve Karaçok Dağları'nda terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlara anlık olarak sürpriz harekatlarla devam edileceği belirtildi. Bu operasyonun, hem terör örgütlerine hem de onlarla hareket eden ülkelere büyük bir mesaj olduğu ifade edildi. Nokta hava harekatları ile örgüte büyük kayıp verdirilerek, Türkiye'nin operasyonel gücü hem PKK'ya, hem dünyaya gösterildi.



Teröristler ile ABD'li komutanları koruyanlar da yine ABD'li komandolardı.


Ahmet TOPAL