20 bin liraya kocasını vurdurttu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2017 Güncelleme 23 Nisan 2017, 00:00
20 bin liraya kocasını vurdurttu!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan Necmettin Tolga G., 13 Ekim 2015'te Eyüp'teki evine gidiyordu. O sırada otomobilden silahla açılan ateş sonrasında kurşunlardan biri Necmettin Tolga G.'nin göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan Necmettin Tolga G., yaşamını yitirdi. Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Güvenlik kamera görüntülerinden zanlının kimliği belirlendi.

HIRSIZA AZMETTİRDİLER
Cinayeti, 'Uyuşturucu' ve 'Hırsızlık' suçlarından kaydı bulunan 38 yaşındaki Bünyamin A.'nın işlediği tespit edildi. Necmettin Tolga G.'nin 23 yaşındaki eşi Sevgi G.'nin cinayetten bir ay önce kocasının arkadaşı olan İbrahim D. ile Antalya'ya yerleştiği tespit edildi. Savcılık, iki sevgilinin telefon kayıtlarını inceledi. Sevgi G. ve erkek arkadaşının bir yıldır görüştükleri ortaya çıktı. Yasak aşk yaşayan çiftin, cinayetten bir süre önce cinayeti işleyen Bünyamin A. ile görüştükleri belirlendi. Sevgi G. ve erkek arkadaşının, kiralık katil olduğu ileri sürülen Bünyamin A.'ya 10'ar bin lira verdikleri belirlendi. Sevgi G.'nin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİLER
İstanbul'a getirilen Sevgi G. ve sevgilisi Bünyamin A., sorgu sırasında her şeyi itiraf etmek zorunda kaldı. Sevgililerin, 1 yıl önce aşk yaşamaya başladığı da kesinleşti.

Dilek YAMAN