Erdoğan: Bunlara 5 keçi emanet edin kaybedip dönerler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ek hizmet binası açılışında konuştu. İnsanların geride bıraktığı eserlerle anıldığını belirten Erdoğan, muhalefete yüklendi, "Dikili ağaçları yok. 5 keçi emanet edilse kaybedip dönerler" dedi.

Giriş Tarihi 25 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 25 Mart 2017, 13:34
Erdoğan: Bunlara 5 keçi emanet edin kaybedip dönerler

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ek hizmet binası açılışında konuştu.

Antalya'da toplu açılış öncesi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamaları şöyle;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakınız şu ana kadar maliyeti nedir diye sordum. 70 milyon TL'lik yatırım. Bir şeyi görmek lazım: Sayın Türel başladığı bu inşaatı kendisinden sonra hangi zihniyete devretmek zorunda kalmıştı. Sonra Antalyalı tekrar Türel'e döndü ve yola nasıl devam etti. Aslında bu durum Türkiye'deki hizmet anlayışının nasıl olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

Eserlerle insana değer vereceğimize göre biz sizi eserlerinizden tanıyoruz, daha dikili ağacınız yok. Ne konuşuyorsunuz? Bizim 14 senede ülkemizde neler yaptığımızı biliyorsunuz. Antalya gibi bir yerde hizmet binasının olmaması düşünülebilir mi? Böyle bir binanın olması şarttı. Sayın Türel kaldığı yerden devam etti. Bunlara 5 tane keçi emanet edin, kaybedip dönerler. Bu binayı kaybettikleri gibi. Allah'tan erken dönüş oldu da yapıldı. Bakın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni yatık demedikleri laf kalmadı. Malum zat ben oraya gitmeyeceğim dedi. Sonra kuzu kuzu geldi. Ben geleceğini biliyordum. Akşam başka sabah başka...

"18 - 25 YAŞ ARASI BÜTÜN GENÇLERİMİZİ BU YARIŞIN İÇİNDE GÖRMEK İSTİYORUZ"
Antalya'da kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençler size parlamentonun kapısını kapatmak isteyenler var. Biz gençliğimize güveniyoruz. Seçme yaşı, evlenme yaşı, cezai süreç..vs 18. Ama seçilme yaşı 18 deyince olmaz diyorsun. 18 - 25 yaş arası bütün gençlerimizi bu yarışın içinde görmek istiyoruz. Genç, dinamik, güçlü bir parlamento için EVET mi? O zaman kalan 23 günü iyi değerlendireceğiz. Bu yarışta inşallah 16 Nisan akşamı Türkiye'yi yeni bir milada taşıyacağız. Ben 23 gün sonra özellikle Antalya'yı takip edeceğim" dedi.

.