Emirhan yasak aşk kurbanı mı?

4 aylık Emirhan yatağında ölü bulundu. Boşanmak üzere olan anne sessiz kalırken; birlikte yaşadığı sevgilisinin sözleri akıllarda soru işareti bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2016 Güncelleme 11 Aralık 2016, 02:30
Emirhan yasak aşk kurbanı mı?

İÇİNDEKİLER

Antalya'nın Manavgat ilçesinde annesi tarafından yatağında hareketsiz bulunan 4 aylık Emirhan bebeğin öldüğü belirlendi. Ölümü şüpheli bulunan bebek, kesin nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Eşinden ayrılma aşamasında olan ve Manavgat'ın Side Mahallesi'nde bulunan bir apartta kalan anne Ş.K., 4 aylık oğlu Emirhan K.'yı sabah kalktığında yatağında hareketsiz halde bulunca hastaneye götürdü.

DOKTORLAR 'ŞÜPHELİ' DEDİ
Hastanede yapılan kontrolde Emirhan'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Ancak bebeğin ölümünü şüpheli bulan hastane yetkilileri olayı jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri ise Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Emirhan'ın cansız bedenini Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Jandarma tarafından ifadesi alınan anne Ş.K., oğlunu gece besleyip yatırdığını, sabah kalktığında hareket etmediğini görünce kendi imkanlarıyla hastaneye getirdiğini söyledi. Ş.K.'nin B.K.K. ile evli olduğu, eşiyle boşanma davası sürerken 1 yıldır Manavgat'ta M.V. ile birlikte yaşadığı öğrenildi. M.V. ise bebeğin babasının aslında kendisi olduğunu iddia edip, Ş.K.'nın eşini suçladı. Çelişkili ifadeler akılları karıştırdı.

'GERÇEK BABASI BENİM' İDDİASI
Henüz evli olan Ş.K. ile 1 yıldır birlikte yaşayan M.V. Emirhan'ın kendi çocuğu olduğunu iddia etti. Ş.K.'nın boşanmak üzere olduğu eşinin bu durumu bildiği halde Emirhan'ı nüfusuna aldığını söyledi. Ayrıca 8 aylık doğan bebeğin ciğerlerinden rahatsız olduğunu, bu yüzden daha önce 1 ay tedavi gördüğünü ileri sürdü.