Teröristlerin misafirhanesi Almanya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK ve FETÖ’yü misafir eden ama TBMM Başkanvekili Bahçekapılı’yı havalimanında tehdit eden Almanya’ya sert tepki gösterdi: Bu kişilere gereği yapılmazsa, buna misliyle mukabele edilecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2016 Güncelleme 08 Aralık 2016, 01:52
Teröristlerin misafirhanesi Almanya

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 31. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'da pasaportu çalınan ardından saatlerce polis merkezinde bekletilen ve tehdit edilen TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı'ya destek verdi, gerekenin yapılacağını söyledi.

Meclis başkan yardımcılarımızdan Ayşenur Hanım, Almanya'ya seyahat ediyor. Almanya seyahatinde çantasını çalıyorlar, pasaportu, kimlik vesaire içinde. Gidiyor büyükelçilikten kendisine geçici bir pasaport alıyor. Havalimanında kendisine geçiş izni vermiyorlar. Geçiş izni vermemekle kalmıyorlar, kendisi anlatıyor, 'Ben milletvekiliyim, aynı zamanda TBMM Başkan yardımcısıyım' diyor. Alıyorlar, saatlerce bekletiyorlar.

Sen teröristi alıyorsun ülkende misafir ediyorsun, ağırlıyorsun. Ama bu ülkenin TBMM başkan yardımcısını saatlerce bekletiyorsun. Şimdi bunlara aynını yapmak gerekmez mi?

Sonra Erdoğan oluyor diktatör. Bir defa bütün oradaki personelin, kimse, neyse, bunlara gereğini yapmadığın sürece Türkiye de buna misliyle mukabele eder, etmek durumdadır. 50 dereden 50 türlü su getirirler, bilirim.

Turizm üzerinden yapılan saldırıya ilave olarak döviz spekülasyonuyla ekonomimiz çökertilmeye çalışılıyor.

Yalnızım dediğimde Milletimden Allah razı olsun. 'Yalnız değilsin' mesajları geldi. Bu döviz baskısına karşı bizler paramıza sahip çıkacağız ve inşallah Türk lirasını değerlendireceğiz.

Şimdi Türkiye'nin Suriye ve Irak'ta hamleler yaptığı, Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişi arifesinde, AB ile ilgili önemli kararlar alacağımız dönemde ekonomi silahını bir kez daha bize doğrulttular.

Rabbime şükürler olsun milletimiz bu oyunu gördü. Çağrımıza kulak verdi ve ekonomisine sahip çıktı. İnsanlar döviz bürolarına, bankalara dolar bozdurup Türk Lirası aldı.

Erdoğan, "10 gün sonra Avrasya Tüneli'nin açılışını yapacağız. 2017 içinde inşallah Kanal İstanbul'un ihalesini yapıp onun da temelini atacağız" dedi.