Erdoğan'a duygulandıran mektup!

Cumhurbaşkanı danışmanı Mustafa Varank, bir vatandaşın Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektubu paylaşarak, "Recep Tayyip Erdoğan gerçek bir lider. Her gün binlerce insan ona dua ediyor." dedi.

Giriş Tarihi 06 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 06 Aralık 2016, 18:37
Erdoğan’a duygulandıran mektup!

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank, bir vatandaşın Cumhurbaşkanı'na yazdığı mektubu paylaştı.

Mustafa Varank Twitter'dan bir vatandaşın mektubunu "Recep Tayyip Erdoğan gerçek bir lider. Her gün binlerce insan ona dua ediyor" diyerek paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazılan mektupta "Hizmetlerinizi, hedeflerinizi tamamlanızı nasip etsin. Allah Korusun buna ömrünüz vefa etmeyecekse ve bizim ömrümüz varsa, Rabbim bizim ömnürümzü size versin. Ömrümüz sizin gibi Türkiyemize yaralı bir Lider'e feda olsun." ifadelerini kullandı.

İşte Varank'ın paylatığı o mektup şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanımız;

Öncelikle şükranlarımızı arz ederiz arkadaşımla. Bu mektuptan önce yazdığımız mektubu okuyup bize bizzat kendiniz dönüş yaptığınız için Allah razı olsun.

Sayın Reis-i Cumhurumuz; Sizi çok seviyor ve çok değer veriyoruz. Diğer mektubumuzda yazdığımız gibi sizi öz babamız kadar çok seviyoruz. Allah'ım size hayırlı, uzun ömür versin. Hizmetlerinizi, hedeflerinizi tamamlanızı nasip etsin. Allah Korusun buna ömrünüz vefa etmeyecekse ve bizim ömrümüz varsa, Rabbim bizim ömürümüzü size versin. Ömrümüz sizin gibi Türkiyemize yararlı bir Lider'e feda olsun. İnsan bir kaç dakikada her hissi derinden hisseder mi? Biz siz bizi aranızda; ağladık, hüzünlendik ve çok mutlu olduk bize değer verip bizi aradığınız için...."