Kandırma Hürriyet'i

TAKVİM, Hürriyet’in köprü altında yüzünü göstermeden röportaj yapıp FETÖ’yü aklamaya çalıştığı Alpaslan Demir’in foto albümüne ulaştı... David Keynes görünümlü Demir’in fotoğraflarında ‘yok’ yok...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2016 Güncelleme 29 Ekim 2016, 01:50
Kandırma Hürriyet’i

İÇİNDEKİLER

Yıllarca hükümetleri yıkanyenilerini kuran, darbe ve post modern darbelerin en büyük destekçisi olan Hürriyet, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ardından ara verdiği algı operasyonlarına geri döndü. Geçtiğimiz günlerde Hürriyet'in New York'taki o ünlü Brooklyn Köprüsü'nün altında yaptığı FETÖ'cü Alpaslan Demir (Hürriyet'e göre David Keynes) röportajının yalanlarla dolu olduğu, yeni detaylarla bir kez daha ortaya çıktı. Hürriyet, yüzünü göstermeden ve muhabirinin montunu vererek ensesinin fotoğrafını paylaşarak yalanlarla dolu röportaja, bir de gizem katmaya kalktı. Hürriyet o röportajda, Alpaslan Demir'in ağzından, "15 Temmuz'da BYLOCK kullanılmadı" diyerek teröristbaşı Fetullah Gülen ve ona bağlı teröristlerin darbe yapmadığı algısını okuyucusuna sundu. TAKVİM, Hürriyet'in "ne adına ne de fotoğrafına" ulaşamadığı David Keynes'inin albümünü buldu. İşte Alpaslan Demir'in kendi objektifinden foto albümü:


TAKVİM, Alpaslan Demir'in iki farklı yüzüne ulaşmayı başardı.




Alpaslan Demir, parkta gezerken.


BYLOCK'u anlatan Alpaslan Demir'in köprü tutkusu olduğu ortaya çıktı. İstanbul dahil gittiği her yerde köprülerin fotoğrafını çektiği ortaya çıktı.


Alpaslan Demir, tostunu yemeden önce...