Elime geçerlerse parçalarım

15 Temmuz’da oğlu Murat’ı şehit veren Nevra Akdemir’in sözleri duyanları ağlattı: Oğlumu vuranlar elime geçerse o hırsla parçalarım. Oğlumun ciğerleri, kaburgaları dışarı çıkmıştı. Onlar bir gecede hayatımızı kararttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2016 Güncelleme 24 Ekim 2016, 03:09
Elime geçerlerse parçalarım

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz darbe girişiminde çocuklarını kaybeden şehit anneleri, bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu oldu. Duygusal anların yaşandığı programda şehit Murat Akdemir'in annesi Nevra Hanım'ın sözleri herkesi ağlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ile oğlunun sokağa çıktığını anlatan Nevra Hanım, Kuleli Askeri Lisesi önünde darbeye direnen oğlu Murat Akdemir'in FETÖ'cü askerler tarafından açılan ateşle şehit olduğunu söyledi. Oğlundan bahseden acılı anne, "Oğlum inançlı bir insandı. Onu taşıyanlar anlattı. O haldeyken 'anne-baba' dememiş. Hep Allah'ı zikretmiş" dedi. "Bir merminin ucunda mıydı benim Murat'ımın hayatı..." diye soran şehit annesi, "Bunun cezasız kalmaması lazım. Her şeyin bir bedeli olmalı. Onlar bir hayata son vermenin bedelini er ya da geç ödemeliler. Benim acım dinmeyecek" diye konuştu.

'EN AĞIR ŞEKİLDE CEZA ALSINLAR'
Acılı anne "Oğlunuzu şehit edenler karşınıza geçse ne yaparsınız?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Keşke geçse. Bilmiyorum ne yaparım. Ama kendime göre, kendi gücümün yettiği kadar parçalamak isterim. Ondan sonra da çeksin cezasını. Ne yalan söyleyeyim o hırsla parçalamak isterim. Çünkü benim çocuğumun akciğerleri tamamen dışarı çıkmıştı, kaburgaları kırılmıştı. O benim bir tane Murat'ımdı. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Bir gecede hayatımızı mahvettiler."