Teröristbaşı Gülen Hazreti Peygamber'i istismar etti

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen için, "Hazreti Peygamberi gören, talimat alan bir dini lider profili çiziyor" dedi.

Giriş Tarihi 19 Ekim 2016, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2016, 21:35
Teröristbaşı Gülen Hazreti Peygamber’i istismar etti

İÇİNDEKİLER

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş, FETÖ/PDY Darbe Komisyonu'nda, FETÖ içinde ayrı bir dil geliştirdiklerini belirtti.

Örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in Hazreti Peygamber'i istismar ettiğini söyleyen Keleş, şunları söyledi: "(Fetullah Gülen) konuşurken kürsüden hafif doğrulma hareketi yapıyor. Bunun bir anlamı varmış. O esnada Hazreti Peygamber içeri giriyor, o da hürmeten ayağı kalkıyor, sonra Hazreti Peygamber işaret ediyor 'otur yerine, devam et konuşmana' diyormuş. Bu dili dışarıdan bakan insanlar pek anlamıyor. Ama mensup olanlar onu öyle okuyor. Hazreti Peygamberi gören, (ondan) talimat alan bir dini lider profili çiziyor. Dini doğru dürüst bilen insanlar buna elbette inanmazlar. Hazreti Peygamber'in istismarı söz konusudur ciddi şekilde. Örgüte alırken kişinin ayrılmaması için 'eğer ayrılırsan hanımın boş olsun' diye yemin ettiriyorlar."