Reina karıştı!

Cezaevinden çıktığı 2014’ten itibaren adı birçok suça karışan Onur Özbizerdik, lüks gece kulübü Reina’yı karıştırdı. Adil Serdar Saçan’la kavga eden Özbizerdik gözaltına alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2016 Güncelleme 26 Eylül 2016, 00:00
Reina karıştı!

İÇİNDEKİLER

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın ise üvey oğlu olan ve 'Yeraltı dünyasının uslanmaz çocuğu' ve 'Küçük Baba' lakapları ile anılan Onur Özbizerdik'in (30) başı yeniden belaya bulaştı. İki yıl önce; 2014 yılında cezaevinden çıktıktan sonra sadece sekiz ay içerisinde; iki defa adam yaralayan, Beşiktaş Etiler'deki lüks bir restoranda tartıştığı kalabalık grubun üzerine ateş açan, son olarak da iddialara göre kız arkadaşını öldüresiye döven Onur Özbizerdik, her defasında hakkındaki şikayetlerin geri alınması üzerine savcılığa ifade vererek serbest kaldı ve peş peşe serbest kalışları ile eleştiri konusu oldu. Onur Özbizerdik'in başı önceki gece İstanbul'da yeniden derde girdi.

KISA SÜREDE BÜYÜDÜ
İddialara göre; eglenmek için ünlü gece kulübü Reina'ya giden Onur Özbizerdik ile eski emniyet müdürü ve hukukçu Adil Serdar Saçan (54) ile tartıştı. Çıkan kavga kısa sürede büyüdü. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü eski müdürü olan Saçan'ı darp eden Onur Özbizerdik gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Özbizerdik'in olay yerine giden polislerden birine de saldırdığı bilgisine ulaşıldı.

Emir SOMER