Haçlı seferi!

Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı olan YPG, ABD bayrağının arkasına saklandı! Avrupa’dan silah ve eleman desteği aldı. Şimdi de ele geçirdiği noktalara kilise yaptı. Haçların gölgesinde yer alıp tetiğe bastı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2016 Güncelleme 25 Eylül 2016, 01:44
Haçlı seferi!

İÇİNDEKİLER

Üst akıl hain planları için kol kola girdi. Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan YPG, ABD ve Avrupa'nın gözdesi haline geldi. Yabancı askerler, YPG'nin içinde cirit atmaya başladı. Özellikle Amerikan ve İngiliz askerleri, terör örgütüne destek vermek için tüm imkanlarını seferber etti! Hatta YPG'nin ele geçirdiği noktalarda İngiliz ve Amerikan bayrakları eksilmedi. ABD askerleri omuzlarına YPG arması takıp terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonlar yürüttüğünü söyledi. Suriye'deki bu akıllara durgunluk veren karanlık oyunlara bir yenisi daha eklendi. Terör örgütü YPG'nin kol gezdiği noktalarda haçlar yükseldi! Kan lobisinin uşağı olan YPG'li teröristler Suriye'nin Haseke kentinde bir caminin minaresinin kubbesine haç dikti. Ardından o kubbeye çıkıp fotoğraf çektirdi.



ŞİMDİ DE HUMMER GÖNDERİYOR
Haçlı seferinin bir diğer adresi de yine kanlı örgütün yuvalandığı Kobani'ydi. YPG'liler haçın arkasına saklanıp tetiğe geçti. YPG'nin içinde yer alan Christian adlı yabancı terörist de haçın önünde poz verdi. Bu durum Türkiye'yi hedef alan Haçlı seferini bir kez daha gözler önüne serdi. Öte yandan ABD bir kez daha YPG'ye destek vermek için tetiğe bastı. Edinilen bilgilere göre ABD'nin YPG'ye ağır tank ve Hummer araçlar göndereceği ortaya çıktı. ABD daha önce de Kobani'de kurduğu üs aracılığıyla YPG'ye 40 uçak dolusu mühimmat yollamıştı. Öte yandan ABD Irak işgali sırasında 300 üzerinde tank kullanmıştı. Bu tankların şimdi de YPG'le gönderileceği ortaya çıktı.



YPG'lilerin haç yerleştirdiği noktalardan biri de Kobani'ydi. O bölgede olan YPG'liler haç'ın önünde böyle poz verdi.