FETÖ'cü Asım Yıldırım eşcinsel çıktı!

Türk Hacker Grubu Ayyıldız Team FETÖ'nün medyadaki azılı tetikçisi Asım Yıldırım'ın Enes Kanter ve Emre Uslu ile olan gizli yazışmalarını yayınlarken önemli bilgi notu daha paylaştı. FETÖ'nün kirli çamaşırlarını ortaya döken Ayyıldız Team 23 yıllık paralel yapı militanının eşcinsel olduğunu da ortaya çıkardı.

Giriş Tarihi 05 Eylül 2016, 00:00 Güncelleme 27 Eylül 2016, 07:22
FETÖ’cü Asım Yıldırım eşcinsel çıktı!

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün peruklu ekran yüzü Asım Yıldırım'ın Emre Uslu ve Enes Kanter ile olan gizli yazışmaları internet üzerinden yayınlandığı dakikadan itibaren deprem etkisi yaratırken firari ismin şok bir özelliği daha ortaya çıktı. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden eşcinsel hesapları takip listesine alan ve beğenen Yıldırım'ın homoseksüel olduğu ortaya çıktı.



FETÖ'cü Asım Yıldırım'ın önce Enes Kanter ve Emre Uslu ile olan yazışmaları büyük bir şok etkisi yarattı:





Fakat Gülen'in manevi evlatlarından birisi olan STV'nin eski spikeri Asım Yıldırım ile ilgili göze çarpan bir detay tüm yazışmaları geri planda bıraktı gören herkesin ağzı açıkta kaldı. Ele geçirilen gizli yazışmalar sayesinden yıllarca vatandaşların saf ve temiz duygularını sömüren paralel yapının Asım Yıldırım gibi eşcinsellere kapılarını sonuna kadar açtığı anlaşıldı.



Paralel İhanet Çetesi mensubu Asım Yıldırım'ın takibine aldığı ve sıklıkla girdiği o site yasaklı siteler arasında...