Bu işi kim bilir?

56 yaşındaki Kibariye sahnede müjdeyi verdi! 3 aylık hamile olduğunu söyledi. Yurdum insanı şaşkınlık geçirdi. TAKVİM’e konuşan Op. Dr. Seval Taşdemir, “Menopoza girmemiş her kadın hamile kalabilir” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2016 Güncelleme 01 Eylül 2016, 03:29
Bu işi kim bilir?

İÇİNDEKİLER

ASIL adı Bahriye Tokmak'tı. Türkiye ise onu Kibariye olarak tanıdı. Sesiyle olduğu kadar sempatik tavırlarıyla da herkesin gönlünü kazandı. Ancak o özel hayatıyla da magazin gündeminin hep ilk sırasında yer aldı. İşte 56 yaşındaki Kibariye bu kez hem tıp hem de sanat dünyasını şoka uğrattı. İlk çocuğunu 40 yaşında kucağına alan sanatçı 3 aylık hamile olduğunu açıkladı. Ancak sanatçının bu durumu uzmanları ikiye böldü. Bazı doktorlar Kibariye'nin yaşı itibariyle normal yollardan hamile kalmasının imkasız olduğunu belirtti. Bu yaşta bir hamileliğin anne ve bebek için oldukça riskli olabileceğini söyledi.

SEZARYEN DOĞUM YAPMALI
Konuyla ilgili TAKVİM gazetesine konuşan Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir ise menopoza girmeyen her kadının normal yollarla hamile kalabileceğini belirtti. Taşdemir açıklamasında şunları söyledi: "56 yaşında çok nadir de olsa olabilir. Çünkü yumurtası bol olduğu için bazı kadınlarımız geç menopoza giriyor. Ama bu yaşta bir gebelikte, hamilelik süreci çok ciddi takip edilmeli. Çünkü bu yaşta bir hamilelik yüksek riskli gebelik sınıfına giriyor. Öyle ki ileri yaşta hamilelik yaşandığı için bebekte Down Sendromu gibi anomali riski yüksektir. Ama sonuç olarak kadınlar menopoza girmediği müddetçe annelik şansını yitirmezler." twitter'da 'tT' oldu Kibariye'nin hamilelik haberi sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Twitter kullanıcıları şu yorumları yaptı:
Kibariye hamile olamaz ya. Gazdır o gaz.
56 yaşında hamile kalan Kibariye. Sevgilisiz kalan bir ben.
98 doğumlu bebeler evleniyor, 56 yaşındaki Kibariye hamile. Ben hala bir okula yerleşemedim.
Göbek değil bebek havası bu...
Kibariye'ye şimdi özel şoferrrr lazım.