Canlı itiraf

Beratcan, katledildi. Annesinin yasak aşkı Ersin Kaşıkçı, hapse girdi. Cani adam ise dün Müge Anlı’ya mektup gönderdi. Cinayeti Beratcan’ın annesiyle işlediklerini belirtti. “O da tutuklansın” dedi. Canlı yayında bulunan Karakütük ise suçlamaları yine kabul etmedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2016 Güncelleme 30 Ağustos 2016, 01:49
Canlı itiraf

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kartal'da geçtiğimiz Mart ayında kaybolduktan 15 gün sonra cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu. Cinayetin korkunç nedeni ise herkesi şoke etti. Beratcan'ın annesinin yasak aşkı Ersin Kaşıkçı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ersin Kaşıkçı ile anne Türkan Karakütük gözaltına alındı. Kaşıkçı emniyette yapılan sorgulamasında cinayeti itiraf etti. Anne ile gönül ilişkisi olduğunu ve cinayete de annenin teşvik ettiğini söyledi. Türkan Karakütük ise sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Ancak korkunç cinayetin perde arkası Türkiye'yi ikna edecek şekilde aydınlatılamadı. atv'nin reyting rekorları kıran program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni yayın dönemine bu korkunç cinayetle başladı. Anlı'nın ilk konusu Beratcan'dı. Ekranda anne Türkan Karakütük vardı. Sorular peş peşe sıralandı. Köşeye sıkışan Karakütük bir kez daha Kaşıkcı'nın tecavüzüne uğradığını anlattı. Türkiye atv ekranlarına kilitlenmişken Müge Anlı, Kaşıkcı'nın programa bir mektup yazdığını açıkladı. Söz konusu mektup okunmaya başlandı. Kaşıkçı, cezaevinden yazdığı mektupta Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük ile aralarında gönül ilişkisi olduğunu tekrarladı. Tecavüz iddiasını yalanladı. Daha önce birlikte ev tutuklarını anlattı. Türkan Karakütük'ün defalarca bu eve Beratcan'ı getirdiğini de açıkladı. Annenin isteği ile Beratcan'ı öldürdüğünü yazdı. Annenin bu cinayette en az kendisi kadar suçlu olduğunu belirten Kaşıkçı, Türkan Karakütük'ün de cezalandırılması istediğini söyledi. Anne ise mektupta yazılanları yalanladı.

'İŞSİZ KALINCA BANA EV KİRALADI'
"2011 yılında yemek şirketinde işe başladım. Türkan da o şirkette çalışıyordu. Aynı semtte oturduğumuz için konuşarak eve dönerdik. Sürekli eşiyle arasının kötü olduğunu söylerdi. El ele gezerken arkadaşlarımız bizi görmeye başladı. Sürekli beraberdik, otelde, evde kalırdık, gezerdik. Görenler aileme söyledi. Yuvam dağıldı. İşten çıktım, annemin yanına yerleştim. Ben ayrılmak istedim, adresimi, telefonumu değiştirdim peşimi bırakmadı. Sonra yeniden birlikte olmaya başladık. Beratcan'ın annesi bana işsiz olduğum için ev kiraladı, depozito ve kiramı verdi, mutfak masrafımı karşıladı. 2 defa Beratcan'ı kaldığım eve getirdi. Getirmemesini söyledim. 'O konuşamaz merak etme' dedi. Çok rahattı. Ailesini evladını hiç düşünmezdi. Hep evli değilmiş gibi davrandı. Cinayetten iki gün önce geldi. Otomobilde oturdu. Gözü mordu. Bu çocuk benim başımı belaya sokacak ifadeleri kullandı. Bana tecavüz etti diyor. Zorla resim çekti. Sevgi sözcükleri söylerken iyiydi de şimdi ne oldu. Bir insan 5 sene birlikte olan insana nasıl tecavüz etsin. Kocası ilişkimizi bilmiyordu. Cinayet günü de telefonla anneyle görüştük."