Terör birliği

Suriyeli Araplar’ın topraklarını işgal eden YPG/PKK, Fırat Kalkanı Operasyonu nedeniyle yeni katliamlar planladı. 7 terör örgütü Kobani’de toplandı. Kobani halkı ise kanlı buluşmayı önlemek için canlı kalkan yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 01:28
Terör birliği

İÇİNDEKİLER

Terörist YPG, Suriye topraklarında sivil katliamı yapmaya başladı. DAEŞ'le savaşma bahanesiyle önce Cerablus sonra Menbiç'e girdi. Burada yaşayan Suriyeliler'i atmak, Türkiye'ye iltica eden halkın evlerine geri dönüşünü engellemek için nüfus idaresi binalarını yaktı. Fırat Kalkanı Operasyonu başlayınca teröristlerin kalleş planları alt üst oldu. Teröristler dün Türkiye üzerinde yeni kanlı planlar gerçekleştirmek üzere Kobani'de bir araya geldi. Leninist, DHKP-C, TİKB, DKP, Devrimci Karargah, MLKP ve Proleter Devrimciler Koordinasyonu'nun geçtiğimiz aylarda bir araya gelerek kurduğu sözde Halkların Birleşik Devrim Hareketi temsilcileri dün Kobani'ye çağırıldı.

MLKP, DHKP-C... HEPSİ ORADA
PKK uzantısı YPG'nin liderlik ettiği terör toplantısında her gruba Türkiye'de yapacakları yeni eylemlerin görev dağılımı verildi. Kobani'deki toplantının perdelenmesi için ise yine sivil halk kullanıldı. Türkiye'nin Kobani'yi vuracağı yalanı uyduruldu. Bu yalan bahanesiyle Kobani'deki insanlar sokağa dökülerek canlı kalkan olacaklarını söyledi. Bölge halkını yalanlarına alet eden teröristler ise terör ortaklığı yaparak yeni kanlı planlar tezgahladı.