Mete Yarar'a silahlı saldırı!

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Suadiye'de 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olaydan yara almadan kurtulan Yarar, sosyal medya hesabından "Şu anda iyiyim. Merak etmeyin" notunu paylaştı.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 13:58
Mete Yarar’a silahlı saldırı!

İÇİNDEKİLER

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Suadiye'de 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı. İlk alınan bilgilerde olayın bir terör saldırısı olmadığı, alacak verecek meselesinden kaynaklanan bir saldırı olduğu öğrenildi. Olayda kimsenin yaralanmadığı belirtildi.

Kadıköy, Suadiye'de bir saat önce meydana gelen olayda polis kaynakları görgü tanıklarının ifadesine göre Mete Yarar'ın önce iki kişiyle tartıştığı tespit edildiği öğrenildi. Emniyet yetkilileri ilk alınan bilgiye göre olayın bir terör saldırısı olmadığının değerlendirildiğini söylediler.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından olaydan sonra kaçan kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği, olayın çok yönlü soruşturulduğunu söyledi. Öte yandan Mete Yarar twitter hesabına yazdığı yazıda 'Şu an iyiyim. Merak etmeyin" dedi.