FETÖ’cü beyaz yakalı teröristlerin yeni üssüne dikkat!

15 Temmuz'da TRT'yi basan darbecilerin yayını kesmesi için getirdiği ve sabah kaçarken görüntülenen 3 kişiden biri olan  Seyfullah Genç'in Nuh Çimento'da çalıştığı ortaya çıktı. Nuh Çimento'nun şimdiki yöneticisi ise orada çalıştığı dönemde Türk Telekom'u FETÖ'nün çiftliğine çeviren Gökhan Bozkurt.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 28 Ağustos 2016, 20:08
FETÖ’cü beyaz yakalı teröristlerin yeni üssüne dikkat!

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz'da hain darbe girişiminde yayınları kesmek TRT binasına gelen için darbecilere eşlik eden bu 3 isim çok önemli firmalara bilişim desteği veren şirketlerin üst düzey yöneticileri olduğu ortaya çıkmıştı.

Supercom Firması sahibi ve Sürat Teknoloji Genel Müdürü Harun Şahin, Geçmişte Supercom Firması'nda yöneticilik yapmış olan, Nuh Çimento Grubu yöneticisi Seyfullah Genç, Sürat Teknoloji bilişim uzmanı Niyazi Şanlı o gece TRT yayınını kesmek için gelen ekipteydi.



Hain ihanetin yaşandığı gece halka kurşun sıkmaktan çekinmeyen darbecilerin hizmetinde TRT binasına giren ekipte bulunan Nuh Çimento Grubu yöneticisi Seyfullah Genç'in bulunması şirket içerisinde 'FETÖ'cüler ne kadar etkin?' ve 'Onlara sahip çıkan birileri mi var?' sorusunu akla getiriyor.

Peki ihanet gecesinde helikopterle alınarak TRT binasına getirilen ve darbicelere hizmet eden FETÖ'cü Seyfullah Genç'in alıştığı Nuh Çimento'nun yönetiminde kim var?

CEO olduğu dönemde Türk Telekom'u paralel ihanet çetesinin çiftliğine çeviren Gökhan Bozkurt 2013 yılında Nuh Çimento'da CEO oldu.



Türk Telekom'un yeniden yapılandırılması ve İnsan Kaynakları'ndan sorumlu olarak görev alan Bozkurt, Ağustos 2010 –Eylül 2012 tarihleri arasında Türk Telekom A.Ş.'nin CEO'luğunu üstlendiği dönemde şirkete FETÖ'cülerin yerleşmesinde etkin rol oynadı. 2013 tarihi itibariyle de Nuh Çimento Sanayi A.Ş CEO'su oldu.



NUH ÇİMENTO'NUN FETÖ İLE BAĞI ARAŞTIRILSIN
FETÖ'cü darbede TRT'yi basan sivil bir teröristi istihdam eden Nuh Çimento'nun CEO'sunun da FETÖ ile derin bağı, o şirketle ilgili soruştuma yapılıp yapılmadığını akla getirdi. FETÖ soruşturmasını yürüten savcıların Nuh Çimento için neyi bekledikleri merak ediliyor.